Leleplezték az NHL 22-t

  • Írta: gorien
  • 2021. augusztus 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Tegnap bemutatkozott az EA NHL-sorozatának legújabb darabja. Az NHL 22 már next-gen konzolokon is játszható lesz, illetve Frostbite motorra vált, hogy minden eddiginél látványosabb élményt nyújtson.

Idén sem maradnak jégkorong nélkül az NHL-sorozat rajongói, az Electronic Arts tegnap leleplezte, mi vár ránk a soron következő epizódban. Az NHL 22 például végre eléri az új konzolgenerációt is, és maga mögött hagyja az Ignite motort a Frostbite kedvéért – ezt a legtöbb EA Sports-játék már évekkel ezelőtt megtette. A motorváltás eredményeként (és mert újból felépítették a karaktermodelleket) élethűbb játékosokat, jobb látványt és természetesebb mozdulatokat kapunk majd.

Noha a fejlesztők igyekeznek, hogy minden platform játékosai teljességgel ugyanazt kapják, a next-gen konzolokon néhány további vizuális elemmel is találkozni fogunk, így például fejlettebb ruhafizikával és dinamikus világítással is.

Játékmechanikai szinten újdonság lesz, hogy Superstar X-Factor képességeket kap közel 150 sztárjátékos, amelyekből két típust különböztetünk meg. A Zone-képességekkel képesek lesznek leuralni a pályát, míg a Superstar-képességek valamivel visszafogottabbak, de ugyanúgy jelentősek lehetnek. Például Auston Matthews (aki a játék borítóján is feszít) Shock & Awe-ja a sportoló trükkös korongvezetését utánozza, és ha az ellenfél nem tesz időben valamit, biztosan pontszerző pozícióba kerül vele.

Az NHL 22 október 15-én jelenik meg PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, illetve Xbox One-on és Series X/S-en is. Az alapkiadás mellett az X-Factor Editionre is be lehet ruházni, amely mindkét konzolgenerációs változatot tartalmazza, többek között egy háromnapos korai hozzáférés mellett.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...