ExeKiller - irány a cyberpunk Vadnyugat

  • Írta: gorien
  • 2021. augusztus 20.
  • Bejelentés
Link másolása
A Nagy Tűzvész után a Föld jelentős része lakhatatlan lett. Ebben a sötét alternatív valóságban az ember csak annyit ér, mint a chip, ami benne van, a mi dolgunk pedig az fejvadászként, hogy ezeket begyűjtsük.

Az ExeKiller nem ódzkodik a megidézendő stílusoktól és zsánerektől: egy kis cyberpunk itt, egy kis western ott, hozzá egy csipetnyi világvége és retrofuturizmus. A játék egy olyan alternatív valóságban játszódik, ahol 1998-ra a Nagy Tűzvész lakhatatlanná tette a bolygót, és elpusztította az emberiség hetven százalékát, a maradékon pedig nagyvállalatok uralkodnak.

A lengyel Paradark Studios alkotásában egy fejvadászt alakítunk, aki S.O.U.L.-ra vadászik: chipekre, amelyeket az emberekbe ültetnek, és amely tartalmazza a tulajdonos teljes életét – enélkül gyakorlatilag nem is létezik senki. A fejlesztők ígérete szerint egy nagy, bejárható világot kapunk majd, a dolgunkat pedig szabad belátásunk szerint végezhetjük, a középpontban ugyanis a játékos cselekedetei állnak. Ez nemcsak azt jelenti, hogy célpontjaink életben hagyásáról is dönthetünk, de a becserkészés módját is megválaszthatjuk.

Az ExeKiller PC-re fog megjelenni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...