Szeptemberben landol az AWAY erszényesmókusa

  • Írta: gorien
  • 2021. augusztus 20.
  • Megjelenés
Link másolása
Az AWAY: The Survival Seriesben a természetfilmek és a túlélőjátékok találkoznak. Egy törpe erszényesmókus bőrébe bújva kell megtalálnunk a helyünket az élet körforgásában, miközben egy pusztító katasztrófát is túl kell élnünk.

Két évvel ezelőtt láthattuk először a Breaking Walls különleges túlélőjátékát, amelyben egy erszényesmókust irányítva kell vadásszá és nem vaddá válnunk, miközben elfoglaljuk a helyünket egy gazdag élővilágban, plusz még egy természeti katasztrófát is igyekszünk túlélni. A fejlesztők most természetfilmek ihlette alkotás megjelenési dátumával jelentkeztek.

Az AWAY: The Survival Seriesben kénytelenek leszünk nagy útra indulni, a világon átsöprő vihar ugyanis minden élőt fenyeget, azaz nekünk is új, biztonságos otthont kell találnunk. Izgalmas vidékeket járhatunk majd be, sőt a tápláléklánc más láncszemeivel is megismerkedhetünk – olykor a főszereplő rágcsálón kívül más állat fölött is átvesszük az irányítást. A kalandjainkat Mike Raznick dallamai kísérik majd, aki olyan BBC-s természetfilmekhez szerzett zenét, mint Az élet vagy a Bolygónk, a Föld 2.

Az AWAY: The Survival Series szeptember 28-án jelenik meg PC-n, illetve PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, de később az Xboxokra is eltalál. A Perp Games jóvoltából dobozos playstationös kiadás is lesz belőle, melynek bevétele az Eden Reforestation Projecthez megy – a környezetvédők minden eladott példány után két fát ültethetnek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...