Íme, az első képek a netflixes Cowboy Bebopból

  • Írta: Baloo
  • 2021. augusztus 24.
  • Cooltúra
Link másolása
Befutottak az első fotók a Netflix gondozásában készülő Cowboy Bebop-sorozatból, amiken lencsevégre kapták az ikonikus anime főhőseit, valamint azt is megtudtuk, hogy pontosan mikor rajtol el az élőszereplős adaptáció.

Még 2018-ban jelentették be, hogy élőszereplős adaptációt készít a Netflix a 90-es évek egyik legikonikusabb sci-fi-western animéjéből, a Cowboy Bebopból. Évekig csend honolt a projekt körül, míg végül június elején ismét életjelet adott magáról a sorozat, amikor kiderült, hogy az eredeti zeneszerző, Yoko Kanno komponálja ezúttal is a muzsikát.

Nemrég pedig nemcsak befutottak az első képek a csillagközi fejvadászcsapatról, amik között sikerült néhány emlékezetes jelenetet rekreálniuk a készítőknek, de azt is megtudtuk, hogy az adaptációt majd november 19-től lesz érdemes keresnünk a Netflix kínálatában.

A netflixes Cowboy Bebop showrunnere egyébként André Nemec, aki többek között íróként és producerként segédkezett a Mission Impossible: Ghost Protocol és a Teenage Mutant Ninja Turtles mozik munkálataiban. Már régóta tudjuk, hogy Spike Spiegel szerepében John Chót tisztelhetjük, most viszont felbukkant mellette Mustafa Shakir, mint Jet Black, illetve Daniella Pineda is, aki Faye Valentine bőrébe bújik majd.

2.
2.
piskóta
Szegény Eint pórázra kötötték. Nem szép dolog. Egyébként Edet ki fogja játszani, van róla valami hír?
1.
1.
delphijos
Nagyon kiváncsi vagyok, a sorozat ( meg a film ) nagy kedvenc.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...