GC 2021: Újabb kedvcsinálón a Galaxis Őrzői-játék

  • Írta: fojesz
  • 2021. augusztus 25.
  • Videó
Link másolása
Talán a Gamescom során huzamosabban is betekinthetünk majd a Marvel's Guardians of the Galaxyba, addig azonban álljon itt a legújabb kedvcsináló, amely a játék egy másik átvezetőjelenetéből ad ízelítőt.

A Galaxis Őrzőit mindenféle furcsa szerzettel hozza össze a sors a játékadaptációban is, és általában ezek a találkozók a legkevésbé sem mennek majd simán. Most Rakert, az Igazság Egyetemes Templomának Nagy Egyesítőjét ismerhetjük meg közelebbről, méghozzá az egyik átvezetőjeleneten keresztül:

A videó apropója egyébként az, hogy az NVIDIA gamescomos műsorán bejelentették: a Guardians of the Galaxy ray tracing- és DLSS-támogatással érkezik, emellett a GeForce Now-n keresztül is játszhatjuk október 26-tól. A premier amúgy PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Switchre várható - a Nintendo konzolján szintén egy felhős verziót nyüstölhetünk majd.

Idén is van gamescomos aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

1.
1.
Zisten
A Bosszúállók játék után látva ezt... pont olyan, mint ha annak egy DLC-je lenne, még a gameplay video is kiköpött ugyanaz. Szóval köszönöm, de nem kérem. Gondolom lesz 1-2 lineáris küldetés az elején(végén), utána nyitott világra váltunk és jönnek a nulla küldetések újra és újra ismétlődő pályán. :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...