GC 2021: Nézd vissza a Gamescom mai műsorát!

  • Írta: szlav
  • 2021. augusztus 26.
  • Rendezvény
Link másolása
Az Xbox műsorán és a nyitóceremónián már túl vagyunk, de ma este 8 órától újabb adásokkal folytatódik az idei Gamescom. Saját prezentációval készül a Dying Light 2 csapata, érkezik a nagy indie bemutató, és visszatér a Future Games Show is.

Update! A műsorszámoknak vége, a felvételeiket alább találjátok meg!

Eseménydús napok állnak mögöttünk, hiszen a Microsoft önálló adásán és a Gamescom nyitóműsorán csak úgy özönlöttek a friss látnivalók, pihenni azonban ma este sem lesz időnk. A digitális Gamescom második hivatalos napján zsinórban három prezentációra készülhetünk, egészen biztos tehát, hogy lesz miről beszélnünk.

A ma esti felhozatalt a Techland következő prezentációja, a legújabb Dying 2 Know-adás vezeti fel. Az előzetes hírek szerint ezúttal a Dying Light 2 központi játékmechanikái kapják majd a főszerepet, így érdemes sok harcra és parkourra számítanunk. A műsor 20:00-kor kezdődik.

Ezt követően a független fejlesztésű alkotásoké lesz a főszerep. Az Awesome Indies adását követve több mint 40 játékkal találkozhatunk majd - a friss bejelentéseket és exkluzív előzeteseket ígérő műsor elég mozgalmasnak ígérkezik. Kezdés 20:30-kor.

Az éjszakát a Future Games Show adása zárja, amely többek közt olyan kiadókat és stúdiókat sorakoztat majd fel, mint a Team 17, a Koch Media, a Frontier Developments vagy a Tripwire Interactive. Az ígéretek szerint ezen a műsoron is több mint 40 játékot láthatunk majd, úgyhogy készítsétek be a kedvenc koffeines innivalótokat. Az adás 22:00-kor veszi kezdetét.

Idén is van gamescomos aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

1.
1.
Anti4730
Uj need for speedet akarok, pedig biztos eltoljak most:))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...