GC 2021: Next-genesedik az Assetto Corsa

  • Írta: fojesz
  • 2021. augusztus 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Jövő februárban az új generációs konzolokon is elérhetővé válik az Assetto Corsa Competizione, ezt a Gamescom apropóján jelentették be a készítők. Az előző generációs gépek tulajdonosai ingyenesen frissíthetnek majd.

A 505 Games és a Kunos Simulazioni bejelentette, hogy 2022. február 24-én érkezik az Assetto Corsa Competizione next-gen változata, amelyre ingyenesen frissíthetnek majd azok, akik korábban megvásárolták a játékot PlayStation 4-re vagy Xbox One-ra - ők a különféle letölthető tartalmakat és a mentéseiket is mozgathatják a platformok között.

A PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re szánt kiadás legfontosabb újdonságai közé tartozik, hogy immár 60 fps-sel, 4K felbontás mellett mehet a versenyzés. Ingyenesen hozhatunk majd létre privát lobbikat a multiplayerhez, valamint a matricakészlet is frissül a GT World Challenge aktuális szezonja mentén.

Idén is van gamescomos aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

22.
22.
semike
#21: ….igen igen,ez így van.Minden csak gyakorlás kérdése.Mondjuk a rutin is nagyon sokat számít,én is 30éve tolom,asszony szokta is mondan”-Te ötven évesen is xboxozni fox?”
-Természetesen,ez nem kérdés.Amúgy is,az már csak hét év…
:))))))
21.
21.
Josi21
#20: Igen, gyakorlat teszi a mestert... Kb 30 éve játszom, 20 évig billentyűzettel vertem a kormányos kollégákat, minden voltam csak nem játékos, speed hack, meg stb jelzőket kaptam. Ezek után jött a Fanatech. Régen is live videókat csináltam a kételkedőknek, most is szoktam... Nem velem van a baj, ők nem tudnak vezetni. ;)
20.
20.
semike
#18: Tudom,hogy nem arról ment a vita,nem is ezért irtam,csak meg akartam mutatni kontrollerrel is lehet szép időket menni-bááár megjegyzem nagyon sokat kell gyakorolni.Van egy cimborám (magyar forza klub)-Crazyman,nála mentem egyszer életemben kormánnyal,azóta se ültem rendes “székben”de nagyon tetszett,pár nap és tuti belejönnék…:)
19.
19.
delphijos
Nekem csak egy G920 lett most, ennél többet erre nem akartam szánni, de még így is ég és föld a kontrollerhez képest.
18.
18.
Josi21
#17: Megnyerek " telót meg kibaszom.
17.
17.
Josi21
#16: Fasza. Itt nem arról ment a vita, hogy gamepad alkalmatlan játékra... Mint írtam kinek mi. Kormány más kategória. Igaz én billentyűvel is jobbat megyek mint paddal. Kormánnyal meg 15-20mp- jobbat mint billel. xD Évente 3-4 Online bajnokságot megnyerték, talán nem vagyok annyira szar. :P Így a leírtakat sem tartom ördögtől valónak.
16.
16.
semike
Hobby szinten tolom az autós dolgokat,kontrollerrel szigorúan. :)
Dirt rally, Görög szakaszok első 100-150hely, Finnország,több helyen vagyok az első 250-ben.Azért az a joy nem olyan fos….:)
SEGAsztok
13.
13.
Josi21
Szabad megkérdeztem, hogy mivel ? Kezdő Fanatec... Olcsóbb mint egy csúcs, TM mégis jobb visszajelzést ad. Nekem sem a csúcs van, mégis lényegesen jobb mint előtte. Én kérek elnézést, hogy bele vau- vau. Béke !
9.
9.
Stig
Köszi szépen a válaszokat! :) bár pont 2 különböző jött de amúgy is érik már egy kormány beruházása
6.
6.
Josi21
#4: Feltéve, ha felismeri a kormányod. 30fps ami inkább a vicc kategóriát sem üti meg. Elvégre ez SIM, nem arcad mindenhol megyek padlón kategória.
5.
5.
Josi21
#3: Szigorúan kormány + pc. Konzolon, hogy is mondjam... megvan...elég szar. ;)
4.
4.
Falcon
Erről álmodoztam mert konzolon diavetítés viszont annyira jo a kormány ffb ès a hang hogy sokszor rafanyalodtam de február 24 meg meg nagyon mesze van
3.
3.
Stig
Ennek a játéknak amúgy érdemes simán kontrollerrel nekifutni, vagy ide már szigorúan kormány szükséges hogy élvezhető is legyen a verseny?
2.
2.
Zuzmo
#1: Volt tervben ray-tracing opció is, azzal azért jól nézne ki. De inkább jegelték a dolgot, inkább másra költötték a fejlesztési időt, mint hogy egy alacsony fps számú raytracinges megjelenítéssel foglalkozzanak.
1.
1.
semike
Akkor most fog úgy kinézni mint egy oxbox one-os játék?! :))))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...