Megkapta az utolsó előzetesét a Nincs idő meghalni

  • Írta: Baloo
  • 2021. augusztus 31.
  • Cooltúra
Link másolása
Remélhetőleg az új - és végsőnek titulált - előzetes is egy biztató jel arra nézve, hogy szeptember végén most már tényleg a mozikba kerülhet a hányatott sorsú James Bond-film, a Nincs idő meghalni.

A Daniel Craig által életre keltett 007-es ügynöknek tényleg nem volt ideje egyelőre sem meghalni, sem a mozikba kerülni, ugyanis nem csak a brit színész sérült le a forgatások alatt, de egy rendező- és forgatókönyvírócserét is elszenvedett a mozi, végül pedig beütött a koronavírus-járvány. A film premierje így végül szeptember 30-ra csúszott (itthon), ami remélhetőleg - az új trailer titulusával élve - már a végleges dátum.

Az előzetes alapján pedig a Nincs idő meghalni méltó hattyúdala lesz a Daniel Craig-éra James Bond-filmjeinek, amiben többek között feltűnik Rami Malek, Christopher Waltz, Naomie Harris és Ralph Fiennes is. Remélhetőleg a mozik is nyitva lesznek október elején, mert a 65 mm-es kamerákkal felvett, jamaikai, norvég, angol és olasz tájak a teljes pompa érdekében megkövetelik maguknak az IMAX-képernyőt.

2.
2.
Obi Wan Kenobi
Nagyon király lenne ha esetleg betennének a végére egy jelenetet a következő James Bondról.. nekem személyes kedvenc Richard Madden, lehet csak a Testőr miatt de nagyon cool lenne
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...