Megmutatta magát a mobilos Battlefield

  • Írta: fojesz
  • 2021. szeptember 3.
  • Képek
Link másolása
Az Electronic Arts néhány hónappal ezelőtt már belengette, hogy dolgozik a Battlefield mobilos vadhajtásán, a minap pedig fel is bukkant a játék Google Play-adatlapja, miután néhány országban megkezdődött a tesztelése.

Az EA bejelentette, hogy kezdetét vette a mobilos Battlefield tesztelése a Fülöp-szigeteken és Indonéziában, ezzel párhuzamosan pedig fellőtte a free-to-play játék Google Play-adatlapját, rajta az első részletekkel és képekkel. 

A leírás és a látnivalók alapján a Battlefield Mobile hasonló élményt ígér, mint a nagygépes verziók: a körítést ezúttal is a modern hadviselés ihlette, autentikus fegyverekkel és járművekkel, rombolható környezetben csaphatunk majd össze a többi játékossal. A pályák és a játékmódok között találunk majd ismerős darabokat, de lesznek újdonságok is az ígéretek szerint. Miután választottunk egyet a klasszikus kasztok (Assault, Support, Medic, Recon) közül, részletesen testre szabhatjuk a katonánkat.

A kiadó még áprilisban beszélt először arról, hogy az Industrial Toys közreműködésével a mobilokat is meghódítaná a Battlefield-szériával, ami nem meglepő, a konkurens Call of Duty: Mobile például óriási népszerűségnek örvend a platformon. Arról még nincs hír, hogy a világ többi részére mikor érhet el pontosan a játék, de a cég eredetileg 2022-es premiert lengetett be.

6.
6.
Ooorky
#5: 6 órán keresztül reroll-oltam a félork sámánom statjait, végül megelégedtem 98-cal.
5.
5.
#4: "Baldur's Gate 1-2 Enhanced tablet-re, majd ha nagyon unom magam végigtolom."

Plíz XD

Csak a karakter generáló olyan hosszú, mint bármelyik mai AAA játék, lol.
4.
4.
Ooorky
#2: Első néhány hétben qva jó volt céged továbbképzésen pad alatt tolni a CoD Mobile, csak aztán azt is ellepték a hacker-eket, ma már qpac sz*r.
De most pl. 1380ft-ért megvettem Baldur's Gate 1-2 Enhanced-et tablet-re, majd ha nagyon unom magam végigtolom.
2.
2.
Lorthirash
Továbbra sem értem mi vesz rá valakit arra hogy mobilon játszon konzol vagy pc helyett, teljes hülyeségnek tartom.
1.
1.
Chdz
szarabbul néz ki, mint a CoD... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...