Marvel's Midnight Suns - infók a mikrotranzakcióról

  • Írta: Shifty
  • 2021. szeptember 6.
  • Hír
Link másolása
A Firaxis megerősítette, hogy a játékmenet egyensúlyát megborító mikrotranzakciókra biztosan nem kell majd számítani a Marvel's Midnight Sunsban. Csakis kozmetikai kiegészítőket lehet majd valódi pénzért vásárolni.

Az idei Gamescomon mutatkozott be a Marvel's Midnight Suns, a Firaxis gondozásában készülő XCOM-klón, amit szerepjátékos elemekkel és kártyaválasztós mechanikával színesítenek az alkotók. Lényegében ez utóbbiak határozzák majd meg a harcrendszert is, ahol a körökre osztott összecsapások során három hőst vihetünk magunkkal, akikkel véletlenszerűen összeállított képességkártyákat kombinálva kell a lehető legjobban összeraknunk az adott köröket.

A kártyarendszer viszont magában rejti annak veszélyét, hogy az alkotók idővel mikrotranzakció mögé bújtatva igyekezzenek arra ösztönözni a játékosokat, hogy valódi pénz ellenében vásároljanak olyan kártyapakkokat, amelyek jobbnál jobb lapokat rejtenek.

Egy rajongó a játék Twitter-oldalán rá is kérdezett, hogy pontosan mi is a terv ezen a fronton, a Firaxis pedig megerősítette, hogy az egyensúlyt biztosan nem borítják meg mikrotranzakción keresztül vásárolható paklikkal. Csakis kosztümöket és kozmetikai kiegészítőket lehet ilyen módon beszerezni.

A Marvel's Midnight Suns megjelenése valamikor 2022 márciusában várható Nintendo Switchre, PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re.

1.
1.
Shao Kahn
Mit jelent a videójáték mikrotranzakció fogalom? Csak kérdem, mert kiváncsi vagyok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...