Bemutatkozik a Hydrophobia

  • Írta: Daks
  • 2007. május 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Izgalmas survival kalandjáték készül a Blade Interactive fejlesztőstúdióban. A Hydrophobia-ban a víz pusztító ereje elől kell menekülni. Izgisen hangzik mi?
Izgalmas survival kalandjáték készül a Blade Interactive fejlesztőstúdióban. A Hydrophobia-ban a víz pusztító ereje elől kell menekülni. Izgisen hangzik mi?A Hydrophobia készítői a Posseidon Katasztrófa és a Titanic filmekből nyerték ihletüket a játék elkészítéséhez, melyben feladatunk egy süllyedő hajóról való megmenekülés lesz. A stílus Lara-baba kedvelőinek nem lesz szokatlan, ugyanis megannyi akrobatikai mozdulatot kell majd végrehajtanunk, hogy kijussunk a terroristák által elfoglalt, süllyedő Queen of the World luxushajóból. A cucc PC-re és Xbox 360-ra készül, megjelenése valamikor 2008-ban lesz esedékes. A bejelentéssel együtt egy rakat kép érkezett - érdemes párat szemügyre venni!

 

4.
4.
fojesz
Itt a vizen lesz a hangsúly: állítólag annyira jól lesz megcsinálva, hogy elvinné a hátán már önmagában is a játékot!
3.
3.
Utys
2.
2.
kenny22
jó hogy páran úgy szídják, h még csak most jelentették be, h készül, v majd vmikor lesz, de ha ti utaztok az időben és már javában nyomjátok, akk nem szóltam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...