Bemutatkozott a Marvel's Spider-Man 2

  • Írta: fojesz
  • 2021. szeptember 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Duplázott az Insomniac Games, a Marvel's Wolverine mellett ugyanis bejelentették a Pókember-játékuk számozott folytatását is. Az első trailer remek kedvcsináló, de sajnos még borzasztóan messze a megjelenés.

Lehullott a lepel a Marvel's Spider-Man számozott második részéről, amely kizárólag PlayStation 5-re fog megjelenni - sajnos csak 2023-ban. A folytatásban Peter és Miles egyaránt visszatérnek, az első előzetesben pedig már el is csíphetjük néhány új kunsztjukat. A slusszpoén persze stílusosan a végére marad: hőseinknek Venommal kell majd szembenézniük.

9.
9.
Aanash
#8: Hát talán kicsit hamar jött a ps5.
Ráért volna még.
8.
8.
JohnSpartan
Amire kijönnek ezek a újgenerációs játèkok, rá pár èvvel már jön is az új gèp vagy hogy lesz ez? Mert ezeknek nyitó címeknek kellett volna lenniük szerintem nem a generáció felènèl megjelenni. Azt majd kijön a PS 6 meg a box azt meg azzal fogják megint csak lehúzni a nèpet hogy átiratokat gyártanak megint csak az új gen felèig... Szerintem baromira nevetsèges amit csinálnak az új genekkel. Ès mèg csak kapni sem lehet normálisan... XD
7.
7.
PS4jacksony
2023 te jó ég hol van az még és könnyedén lehet ebből még 2024 is ahogyan szeretnek csúsztatni. Sosem értettem ennyire távoli megjelenéseket minek promózni ?
6.
6.
Effecta
#5: Morales eredetileg is benne van, és szerintem nagyon jó kis spinoff volt.
5.
5.
sanyikatarzan
Azé annyira ne istenítsük őket, a Morales egy újra skinezett Pókember 1, ebből meg összevágtak egy trailert azt jóccakát.
3.
3.
DragonBleacPiece
1.
1.
Marcus88
Le a kalappal az Insomniac előtt amit ezek le melóztak és melóznak azt mások is átvehetnék.
2018 Spiderman 2020 Miles Morales 2021 Ratchet Rift Apart........Wolverine és Spiderman 2 ez igen! És megkapjuk Venomot Yesssss!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...