Új Twisted Metal-játékról pletykálnak

  • Írta: gorien
  • 2021. szeptember 10.
  • Pletyka
Link másolása
Lassan tíz éve már, hogy utoljára láttunk Twisted Metal-játékot, de lapértesülések szerint a helyzet megváltozhat. Készülőben lehet a széria következő darabja, ami a tervek szerint a sorozatadaptációval együtt debütálna.

A David Jaffe nevével fémjelzett Twisted Metal-széria 1995-ben indult útjára, és legutoljára 2012-ben találkoztunk egy darabjával, amikor szimplán Twisted Metal címen megpróbálták visszahozni a köztudatba. Ha hihetünk az ipari pletykáknak, akkor a halálfutamos játék feltámadóban van: a GamesBeat újságírója hintette el ezt a Giant Bomb műsorában, amit később több magazin (köztük a VGC is) megerősített a saját forrásaira hivatkozva.

A hírek szerint a következő Twisted Metal még a fejlesztés korai szakaszában jár, és a munkálatok David Jaffe nélkül folynak. Grubb azt is hozzátette, hogy ha van már bármi prezentálható anyag a játékból, azt megmutatták volna a tegnapi PlayStation Showcase-en – már tudjuk, hogy ez nem következett be.

A Sony a Twisted Metal-sorozatadaptációval egy időben küldené piacra az új játékot. Erről a feldolgozásról az év elején hallottunk utoljára, amikor Rhett Reese és Paul Wernick (a Deadpool- és Zombieland-filmek mögött álló páros) személyében megtalálták a forgatókönyvírókat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...