F1 2021 - már Portimaóban is körözhetünk

  • Írta: Shifty
  • 2021. szeptember 14.
  • Letöltés
Link másolása
Befutott az F1 2021 első komolyabb tartalmi bővítése, ami jó néhány várt újdonság mellett egy új helyszínt, Portimaót is hozzácsapta az eddigi versenynaptárhoz. Az ígéretek szerint a többi hiányzó pálya is befut az év végéig.

Hétvégén ismét Forma 1 volt, ahol tovább éleződött Lewis Hamilton és Max Verstappen idei esztendőre alaposan felpaprikázott küzdelme. A duó csörtéje ezúttal (is) balesettel ért véget, így végül a McLaren lett a nevető harmadik, akik több mint egy évtized után szereztek ismét kettős győzelmet, ezúttal a Daniel Ricciardo és Lando Norris felállásban. A dobogó legalsó fokát Sergio Pérez büntetése miatt a sor végéről induló, jövőre már az Alfa Romeo csapatát erősítő Valtteri Bottas szerezte meg.

De emellett is történtek Formula 1-fronton érdekességek, hiszen befutott a versenysorozat aktuális játékának első komolyabb tartalmi kiegészítése. Ennek köszönhetően végre körözhetünk a portugáliai helyszínen, Portimaóban, de megérkezett az Aston Martin biztonsági autója, továbbá finomhangoltak az autók teljesítményén, illetve más apró újdonságoknak is jutott hely.

Jó hír, hogy októberben Imola, novemberben pedig az új belépő Szaúd-Arábia utcai aszfaltcsíkja, Jeddah is csatlakozik a pályafelhozatalhoz.

Az F1 2021-ről írt tesztünket itt pótolhatjátok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...