A következő Wipeout-játék mobilos lesz

  • Írta: gorien
  • 2021. szeptember 17.
  • Bejelentés
Link másolása
A Rogue Games és az Amuzo álmodja tovább a Wipeout-játékszériát, amely ugyan meghatározóan a PlayStationökön volt jelen, de az új része mobilokra érkezik. A klasszikus játékélmény képregényes grafikával párosul a Wipeout Rushban.

Az antigravitációs versenyekkel operáló Wipeout-sorozat 1995-ben kezdte meg diadalkörét, legutoljára azonban 2017-ben hallottunk róla – akkor is csak a korai részeket remasterelő Wipeout: Omega Collection robogott be PlayStation 4-re. Most egy új Wipeout-játék gördül ki a garázsból, ami maga mögött hagyja a Sony konzolját, és helyette mobilos cím lesz.

A Wipeout Rusht az Amuzo készíti a Rogue Games kiadói gondozásában, vadonatúj élményt ígér régi és új rajongóknak egyaránt. A nyaktörő sebesség változatlanul jelen lesz, de új játékmechanikákat is kapunk: például a különböző antigravitációs járgányokat össze is olvaszthatjuk jobb masinák eléréséért. Az egész egy képregényes körítést kap, és az egyszemélyes kampány sztoriját is animált képregényekben követhetjük majd.

A kampány mellett Quick Race mód és bajnokság is lesz. A versenyeket öt különböző pályán, hatvan ikonikus járgánnyal vívhatjuk, és persze felszerelhető fegyverből is akad majd bőven. A Wipeout Rush 2022-ben jelenik meg Android- és iOS-eszközökre.

1.
1.
mamgu
Pff. az angol refurbished szò jut eszembe. Mondjuk mobilra nem is kell ennèl több de, hogy ez nem tovàbb àlmodàsa( dizàjn terèn semmi ùj) a sorozatnak az is biztos.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...