Jövő héten ismét bepillanthatunk az Overwatch 2-be

  • Írta: gorien
  • 2021. szeptember 17.
  • Teaser
Link másolása
Jövőre már az Overwatch 2 korai változatában vívják a meccseket az Overwatch League-ben, de még idén is lesz lehetőségünk rá, hogy meglessük akció közben. A jövő heti szezondöntő alatt a profik ugyanis elviszik néhány körre az új játékot is.

Két éve már, hogy először megmutatták az Overwatch 2-t, és azóta ugyan láttunk ízelítőt a kompetitív játékmódból és a sztoriküldetésekből is, de átfogó képet még mindig nem kaptunk róla – meg egyébként is, többnyire inkább csönd van körülötte. Nemrég kiderült, hogy az Overwatch Leauge következő szezonját már az új játék korai változatában játsszák a profik, de mégsem kell 2022 áprilisáig várnunk, hogy láthassuk, min dolgozik a Blizzard.

Az éppen futó ligaszezon fináléján, szeptember 25-én ugyanis az Overwatch 2 is tiszteletét fogja tenni. A játék elő- és félidős műsorként is felbukkan majd a döntő alatt: egyrészt megismerhetjük Sombra és Bastion reworkjét, másrészt a profi játékosok egy bemutatókörre is elviszik, amit a liga YouTube-oldalán nézhetünk élőben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...