Hivatalos: jön a Destroy All Humans! 2 - Reprobed

  • Írta: Shifty
  • 2021. szeptember 18.
  • Bejelentés
Link másolása
A PlayStation jóvoltából ugyan már idő előtt lelepleződött, de most hivatalosan is bemutatkozott a 2006-ban megjelent Destroy All Humans! 2 remake-je, amit ugyanaz a Black Forest Games készít, akik az első részt is újraalkották.

A Black Forest Games semmit nem változtat a formulán, így a Reprobed egy az egyben a 2006-os Destroy All Humans! 2-t veszi kezelésbe úgy, ahogy a tavalyi Destroy All Humans! remake-elte a 2005-ös eredetit. A helyszín a San Franciscóról mintázott fiktív Bay City lesz. 1969-ben járunk, mindenhol hemzsegnek a hippik és a szovjet kémek - még szerencse, hogy Crypto-138-nak (az előző főhős klónjának) van néhány új fegyver és eszköz a repertoárjában, amellyel gördülékenyen folytathatja az emberiség leigázását.

A kooperatív móddal is felvértezett Destroy All Humans! 2 - Reprobed valamikor 2022-ben jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re.

3.
3.
crytek
Megvolt az alap az 1 remake-el ez meg kb ugyanaz. Tud ez a THQ fejni amit lehet. Nem véletlen vette meg a fél játékipart :)
2.
2.
hedzsooo
#1: *Ez is atomjó lesz, köszi THQ Nordic! :D
1.
1.
hedzsooo
Ez is atomjó lesz, köszi THX Nordic! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...