A Deltarune következő három fejezete egyszerre jön

  • Írta: gorien
  • 2021. szeptember 21.
  • Hír
Link másolása
Toby Fox az Undertale után némileg újabb irányba indult el a Deltarune-nal, amelynek a múlt héten futott be a második fejezete. Az epizodikus megjelenést azonban felfüggeszti egy időre: a következő három rész együtt jelenik majd meg.

Toby Fox az Undertale-lel az indie játékok egyik szokatlan gyöngyszemét készítette el 2015-ben, és a rajongók kívánsága ellenére sem folytatta – legalábbis nem a hagyományos értelemben. A 2018-ban megjelent Deltarune nem teljesen független az elődjétől (bár a kapcsolat mikéntje maradjon a teóriagyártókra), de más irányba indult el. A játék második fejezete meglepetésszerűen landolt a múlt héten, ráadásul ingyenesen.

A fejezetenkénti megjelenéstől azonban el kell búcsúznunk, erről értekezett a minap Toby Fox. Habár a fejlesztő eredetileg is úgy tervezte, hogy minden fennmaradó epizódot egyszerre jelentet meg, a második fejezet esetén meggondolta magát, hiszen „mind az alkotóknak, mind a rajongóknak nehéz a hosszú várakozás”.

A következő három felvonás esetén azonban már tartani fogja magát ahhoz, hogy azok együtt kerüljenek a publikum elé, amikor elkészülnek. Ekkor majd az öt fejezetet meg is lehet majd venni egyben – Fox pontos árat nem mondott, de biztosan drágább lesz, mint az Undertale volt. A jelenlegi állás szerint egyébként összesen hét fejezete lesz a Deltarune-nak, a két utolsó epizód azonban most nem került szóba.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...