Gear.Club Unlimited 2 - új platformokat hódít meg

  • Írta: Shifty
  • 2021. szeptember 22.
  • Bejelentés
A Microids megerősítette, hogy az egyelőre csak Switchen kapható Gear.Club Unlimited 2 most novemberben új platformokra is beszáguld. Az Unlimited Edition PC mellett a PlayStationökre és Xboxokra is elérhető lesz.

A Microids sajtólevele szerint nagyon nagyot ment Nintendo Switchen a Gear.Club Unlimited 2, amiből több mint egymillió példányt adtak el a megjelenése óta. Nem meglepő, hogy a kiadó és a játékot fejlesztő Eden Games úgy döntött, megpróbálják meghódítani a többi platformot is, így ma megerősítették, hogy november 30-án PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re is elérhetővé válik a folytatás, méghozzá az Unlimited Edition formájában.

A karriermódban a családi versenycsapatot kell megmentenünk a csődtől, hogy aztán szépen lassan felvirágoztatva ismét a legnagyobb nevek között tartsák számon. Elérhető lesz egy Porsche Series nevű sorozat is, amiben a legendás autógyártó legismertebb paripáit hajthatjuk meg, mint például az ikonikus 911 930 Turbót. Saját autóklubot hozhatunk létre, amit aztán menedzselnünk is kell, így lehetőségünk lesz a legjobb versenyzőket megszereznünk, miközben a rivális klubokkal fogunk megmérkőzni.

Garázsunk felhozatalát is folyamatosan frissíthetjük. A játék több mint 50 licencelt autócsodát tartalmaz. Versenghetünk magányosan vagy akár négyfős kooperatív módban is, amit ráadásul osztott képernyőn tehetünk meg. Az Unlimited Edition természetesen tartalmazni fogja a játék eddig megjelent összes DLC-csomagját is.

És emellett a Nintendo Switch-tulajdonosok sem lesznek elhanyagolva, mert szintén november 30-án befut a konzolra a Gear.Club Unlimited 2 – Definitive Edition, ami az alapjáték mellett az összes letölthető kiegészítőt tartalmazni fogja.

5.
crytek
#3: Gondolták ha 1 gépen fogyott belőle 1 millió akkor 6 másik gépre csak összeszednek még egyszer ennyit. Bár elképzelni nem tudom ezért ki fizetett.. Microids verseny játékai elég szégyenek pc-n...
4.
Zisten
#1: Ne is mond. Az embernek bealszik, mire betölti.
3.
Merőkanál
Mobilos játékok nagy gépekre Hmmmmm
2.
crytek
1.
Ooorky
Nem egy világmegváltó cucc, de el lehet vele ökörködni.
Switch-en a fő problémám a qva hosszú töltési idők voltak vele, de sztem a többi platformon nem lesz ilyen probléma.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...