A dzsungel könyvével erősít a Disney játékcsomagja

  • Írta: fojesz
  • 2021. szeptember 23.
  • Bejelentés
Korábban egy korhatár-besorolás már árulkodott róla, nem sokkal ezelőtt azonban hivatalosan is megerősítették, hogy frissített kiadást kap a Disney játékgyűjteménye. Ez már A dzsungel könyvét is magába foglalja.

Frissített kiadást kap a Disney játékgyűjteménye, a röviden már csak Disney Classic Games Collectionként emlegetett csomag legfőbb újdonsága, hogy a rajongók kívánságára az Aladdin és Az oroszlánkirály játékváltozata mellett A dzsungel könyve is helyet kapott benne. További fontos adalék, hogy mind az Aladdinból, mind A dzsungel könyvéből elérhető mindkét 16-bites konzolos változat: így a Sega- és a Nintendo-hívők is megtalálhatják a számításukat.

Aki nem ismerné a két évvel ezelőtt bemutatott csomagot: a gyűjtemény némileg feljavított grafika és 1080p-re húzott felbontás mellett tálalja újra a klasszikus platformereket, méghozzá többféle kiadásban és különböző filterek mellett. Szabadon hallgathatjuk vissza a soundtrackeket, digitális múzeumot kapunk fejlesztői interjúkkal és más látnivalókkal, valamint számos modern kényelmi funkciónak örülhetünk: visszatekerhetjük az időt, ha elrontottunk valamit, átugorhatjuk a nekünk nem tetsző részeket, emellett végigjátszás és gyorsmentés is érkezett a portokhoz.

A megújult csomag ősszel érkezik PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Switchre, a dobozos változatokban pedig a készlet erejéig a négyféle retró kézikönyv egyikét is megtaláljuk. Arról nincs hír, hogy az eredeti gyűjtemény vásárlói kapnak-e valamilyen kedvezményes frissítési lehetőséget.

3.
pécégémer
Nagyon jó a Dzsungel könyve. Gyermekkorom játéka. Megvettem a Disney family packet az első akció alkalmával, úgyhogy, ha kérnek is a "bővítményért" valamit, én magaménak akarom tudni :)
2.
Extol
Én nemrégiben lettem tulajdonosa a csomagnak, Merem remélni, hogy ingyen bővítik.
1.
crytek
Régen ezekkel mennyit játszottam... Majd ha boxon olcsó lesz brazilba megveszzük oda
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...