A dzsungel könyvével erősít a Disney játékcsomagja

  • Írta: fojesz
  • 2021. szeptember 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Korábban egy korhatár-besorolás már árulkodott róla, nem sokkal ezelőtt azonban hivatalosan is megerősítették, hogy frissített kiadást kap a Disney játékgyűjteménye. Ez már A dzsungel könyvét is magába foglalja.

Frissített kiadást kap a Disney játékgyűjteménye, a röviden már csak Disney Classic Games Collectionként emlegetett csomag legfőbb újdonsága, hogy a rajongók kívánságára az Aladdin és Az oroszlánkirály játékváltozata mellett A dzsungel könyve is helyet kapott benne. További fontos adalék, hogy mind az Aladdinból, mind A dzsungel könyvéből elérhető mindkét 16-bites konzolos változat: így a Sega- és a Nintendo-hívők is megtalálhatják a számításukat.

Aki nem ismerné a két évvel ezelőtt bemutatott csomagot: a gyűjtemény némileg feljavított grafika és 1080p-re húzott felbontás mellett tálalja újra a klasszikus platformereket, méghozzá többféle kiadásban és különböző filterek mellett. Szabadon hallgathatjuk vissza a soundtrackeket, digitális múzeumot kapunk fejlesztői interjúkkal és más látnivalókkal, valamint számos modern kényelmi funkciónak örülhetünk: visszatekerhetjük az időt, ha elrontottunk valamit, átugorhatjuk a nekünk nem tetsző részeket, emellett végigjátszás és gyorsmentés is érkezett a portokhoz.

A megújult csomag ősszel érkezik PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Switchre, a dobozos változatokban pedig a készlet erejéig a négyféle retró kézikönyv egyikét is megtaláljuk. Arról nincs hír, hogy az eredeti gyűjtemény vásárlói kapnak-e valamilyen kedvezményes frissítési lehetőséget.

3.
3.
pécégémer
Nagyon jó a Dzsungel könyve. Gyermekkorom játéka. Megvettem a Disney family packet az első akció alkalmával, úgyhogy, ha kérnek is a "bővítményért" valamit, én magaménak akarom tudni :)
2.
2.
Extol
Én nemrégiben lettem tulajdonosa a csomagnak, Merem remélni, hogy ingyen bővítik.
1.
1.
crytek
Régen ezekkel mennyit játszottam... Majd ha boxon olcsó lesz brazilba megveszzük oda
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...