Tíz évet ünnepel a Warhammer 40K: Space Marine

  • Írta: gorien
  • 2021. szeptember 25.
  • Letöltés
Link másolása
Tíz éve már, hogy megjelent a Warhammer 40.000: Space Marine, és ennek örömére most kiadták az Anniversary Editiont, amely minden korábbi kiegészítőt és néhány újdonságot is tartalmaz.

A Relic Entertainment, amit főként a stratégiai játékairól ismerünk (mint a Company of Heroes- vagy a Dawn of War-sorozat), 2011-ben kissé kilépett a komfortzónájából a Warhammer 40.000: Space Marine-nal, ami PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is megjelent. A taktikázás helyét a vad lövöldözés és közelharci akció vette át ebben a játékban, amiben Titus századossal orkokat és káoszlényeket aprítottunk Graia felszabadítása érdekében.

A Space Marine-nak több folytatását is tervezték, ezek a tervek azonban füstbe mentek a THQ bedőlésével. A megjelenés tizedik évfordulóját ünnepelve azonban újra magunkra húzhatjuk az űrgárdisták páncélját, hiszen a minap megjelent a Space Marine – Anniversary Edition a Steamen.

Ez tartalmaz minden korábbi kiegészítőt (amiből van egy tucatnyi), de olyan újdonságokat is találunk benne, mint a játék teljes zenei anyaga, csengőhangok, háttérképek, stratégiai útmutató vagy a gyűjtői kiadás művészi albumának digitális változata. Aki már rendelkezett a játékkal, az ingyenes frissítésként kapja meg az évfordulós kiadást.

4.
4.
shatterhand
A világ legjobb w40k jateka. Steamen jön ultra,mega kiadás. He? Milyen hülye jogi gondok lehetnek ha folytatást nem, de ujrakiadast ki tudnak adni. Vagy hogy ps3on eu storebol kivették(!!), Miközben usa storen fenn van.
Nekem pl van vasarolt dlcm,de most már nem tudom leszedni újra.
Ba..odjon meg a csődbe ment thq.
3.
3.
Scat
Baromi hangulatos volt, nagyon magával ragadó volt az élmény. A történet kissé fapados volt, de sok lehetőség lett volna a folytatásokban. Kár, hogy nem lett belőlük semmi.
2.
2.
crytek
Nagy kár hogy ilyen game-ek nem készülnek már... Warhammer címet kb a sarki kocsmáros is csinálhat és 99%-uk körökre osztott ótvar :(
1.
1.
Aanash
Fasza játék volt, reméljük lesz folytatása egyszer.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...