Megjelenési dátumot kapott a Chorus

  • Írta: fojesz
  • 2021. szeptember 26.
  • Megjelenés
Már nem kell sokat várnunk a Chorus megérkezésére, a Deep Silver bejelentése szerint december elején már bele is vehetjük magunkat az űr végtelen mélységeibe. Egy új előzetes foglalja össze, hogy mit kell tudni a játékról.

December 3-án jelenik meg a Chorus PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re - jelentette be a Deep Silver és a fejlesztést végző Deep Silver Fishlabs. Ha emlékeztek, a játék az Xbox Series X érkezését beharangozó Inside Xbox-epizód egyik meglepetése volt, de ha nem, az sem baj: az új trailer készségesen elmagyarázza az alapokat.

A történet főszereplője Nara, aki a Forsaken nevű űrhajójával azon van, hogy legyőzze az őt létrehozott gonosz szektát, a Circle-t. Ahhoz, hogy sikerrel járjon, megannyi űrcsatán kell átküzdenie magát, közben pedig folyamatosan fejlesztheti mind a hajó fegyverzetét, mind pedig a saját képességeit. Az sem utolsó szempont, hogy a játék pazarul néz ki!

3.
Chdz
Még lehet az EverSpace 2-őt is megveri, pedig az sem rossz űrshooter, szerintem az egyik legjobb. Majd kiderül.
2.
Neo1989
Anno a Halo Reach-ben is volt ilyen rész és nem volt rossz.
1.
Shao Kahn
Várom, de remélem megjelenik dobozosan is, és nem csak playstation plus-os lesz....már ha van olyan a ps5-ön egyáltalán.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...