G.I. Joe-játékon dolgozik a Wizards of the Coast

  • Írta: Shifty
  • 2021. szeptember 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Az eddig főleg a Magic: The Gathering és a különböző Dungeons & Dragons-játékok kiadásával foglalkozó Wizards of the Coast saját játékstúdiót alapított, ahol elsősorban a Hasbróhoz tartozó franchise-ok játékadaptációin fognak dolgozni.

Kissé váratlan helyről érkezik majd a következő G.I. Joe-játék, a Hasbro ugyanis azt a Wizards of the Coastot bízta meg a fejlesztéssel, akik eddig leginkább a fantasyk világában alkottak maradandót, köszönhetően a Magic: The Gatheringnek és a Dungeons & Dragons-játékoknak. A világ egyik legnagyobb játékgyártója azonban nem véletlenül választotta az eddig leginkább játékkiadásra szakosodott Wizards of the Coast csapatát. A cég ugyanis a Hasbro tulajdonában áll.

A Wizards of the Coast új stúdiójába jelenleg is toborozzák az embereket, de azt már tudni lehet, hogy a csapatban olyan iparági veteránok töltenek be pozíciókat, akik olyan projekteken dolgoztak korábban, mint a Hitman-sorozatok vagy a Batman: Arkham-széria.

Az új G.I. Joe-játékról egyelőre annyit lehet tudni, hogy jó eséllyel Unreal Engine fogja hajtani, és egy határozottan nagy költségvetésű, AAA-s, külső nézetes akció-kalandjáték lesz.

A nemrég nyitott új iroda egyébként a jövőben más Hasbro-játékokat is szállíthat, így számíthatunk majd Transformers- és Micronauts-adaptációkra is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...