SNK-klasszikusok érkeztek a Steamre

  • Írta: gorien
  • 2021. szeptember 30.
  • Megjelenés
Link másolása
Megkezdődött az idei Tokyo Game Show, és ezen az SNK is részt vett. Bemutatkozott a The King of Fighters XV következő harcosa, de a Steamre máris fellőtt klasszikusokról is hallottunk.

Az SNK is részt vett a ma kezdődő Tokyo Games Show 2021 Online-on, és fel is készült bejelentésekkel. A retrójátékosok kegyeit két játékkal is keresik, pontosabban egy játékkal és egy játékgyűjteménnyel, mától ugyanis elérhető a Steamen mind az SNK vs. Capcom: The Match of the Millennium, mind pedig a NeoGeo Pocket Color Selection Vol 1.

Előbbi eredetileg 1999-ben jelent meg, hogy egymásnak eressze az SNK és a Capcom népszerű bunyós sztárjait, utóbbi pedig tíz kézikonzolos klasszikust tartalmaz, amelyek között megtalálható az SNK Gals’ Fighters, a Samurai Shodown! 2, a King of Fighters R-2, a The Last Blade: Beyond the Destiny, a Fatal Fury: First Contact vagy a Dark Arms: Beast Buster 1999 is.

Ezek mellett azt is bejelentették, hogy 2021 végén komoly frissítés vár a The King of Fighters ’98 Ultimate Match Final Edition steames kiadására, amelybe belekerül a Code Mystcs online rollback netkódja is.

A Tokyo Game Show-n helyet kapott a jövőre érkező The King of Fighters XV is, amelynek az így is bő harcosfelhozatala még mindig nem teljes. Be is mutatkozott hát Isla, aki a verekedős játék legújabb bunyósa lesz: ő Shun’ei afféle riválisa, és szintén ért a fantomkezekhez, ám ezen túl is lapul néhány trükk az ingujjában.

A The King of Fighters XV 2022. február 17-én fog megjelenni PC-re, Xbox Series X/S-re, illetve PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...