Forza Horizon 5 - begurult a rendszerkövetelmény

  • Írta: Shifty
  • 2021. október 1.
  • Gépigény
Link másolása
Ugyan még kicsit odébb van a Forza Horizon mexikói kitérője, a Microsoft és a Playground Games már most felrántotta a garázsajtót, hogy megmutassa, pontosan milyen rendszert igényel majd a játék PC-s változata.

Amíg a rajongók tűkön ülve várják a Forza Motorsport visszatérését, addig sem maradnak Forza-élmény nélkül, a Playground Games ugyanis a rejtélyes Fable-játék mellett a Forza Horizon következő felvonásán is dolgozik.

A Forza Horizon 5 ezúttal Mexikó gyönyörű vidékére kalauzol el minket. Most már azt is tudjuk, mire lesz szükségünk, ha a különböző lokációkat és a több száz autócsodát teljes pompájában szeretnénk bejárni és meghajtani a PC-s változatban. 

Az alapvetően baráti rendszerkövetelmény mellett az is hivatalossá vált, hogy mely gyártók milyen típusú kormányait támogatja majd a játék:

  • Logitech: Driving Force, G25, G27, G29, G920, G923PS, G923XB, Momo
  • Thrustmaster: Ferrari 458, T150 RS, T300 RS, T500 RS, TMX, T-GT, TS-XW, TX, TS-PC
  • Fanatec: V1, V2, V2.5, CSL, CSL DD, DD1, DD2, Univerzális HUB-eszköz


A Forza Horizon 5 november 5-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. A játék természetesen azonnal bekerül Game Pass kínálatába, és elérhető lesz az Xbox Cloud Gamingen keresztül is.

9.
9.
crytek
#8: DDR5 platina áron lesz még kb 2 évig megjelenés után.. VGA-król meg nem is beszélek mert ha kapható is lesz drágábban mint a mostaniak..
8.
8.
ATi0021
#7: Hasonló helyzetben vagyok én is. Ez inkább volt Xbox Series reklám mit valós gépigény. Amúgy nincs akkora grafikai fejlődés mint az első trailerbne, több a terep tárgy, illetve a fényviszonyokkal mások, de kb FH4 szint a grafika. De szerintem még ne mondj le róla.

Ami a gépvásárlást illeti nekem is érik, de szerintem jövő évnél előbb, nem szívesen vennék, most mikor jön az új CPU trend (big.LITTLE); DDR5 ram és esetleg RTX4000.
7.
7.
markoci555
most hogy beindul a chiphiány meg a szilikon meg a kripto meg infláció, meg ki tudja még mennyi szörny leselkedik a pc-sekre, azt hiszem lemondok egy jó darabig új gép vásárlásáról, nincs kedvem ezt minimálon futtatni, miközben a 4-es közepes-magas beállítással szerintem ennél szebben elfut 60 fps-el
3.
3.
Ooorky
Nálam a Microsoft Solitaire Collection elég magasra tette a mércét GPU játékok tekintetében, remélem ez is eléri majd.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...