Logót cserél a Bandai Namco

  • Írta: fojesz
  • 2021. október 3.
  • Biznisz
Link másolása
A Bandai Namco bejelentette, hogy jövő áprilistól kezdődően alakít egy kicsit a márkáján, és ennek jegyében lecseréli a jól ismert narancssárgás logóját, illetve egy új szlogent is csatasorba állít.

A Bandai Namco bejelentette, hogy új logót fog használni. Az alábbi képen bal oldalon látható a mostani, és a jobb oldalon az, amit jövő áprilistól kell keresnünk a játékok dobozán:

A kiadó emellett egy új szlogent is bevet majd, amely arra hivatott, hogy kommunikálja a külvilág felé a cég létezésének értelmét, ez pedig így hangzik: "Fun for All into the Future." A bejelentés szerint míg a mostani logó a Bandai és a Namco összeolvadását szimbolizálja, addig az új embléma már a fenti mottó jegyében született meg, és minden leányvállalatuk használni fogja. 

A részint mangák ihlette logó egyébként egy szövegbuborékot ábrázol, és azt szeretnék kifejezni vele, hogy a Bandai Namco képes összekötni és inspirálni az embereket a világon.

3.
3.
JohnSpartan
Ha már logót cserèltek, remèlem hogy normális fejlesztőket is állítanak a játèkokra mert az utóbbi időkben több címük is csak a minimumot hozta sajnos. Nem mondom, voltak jobbak is de, több olyan van köztük amit sokkal jobban ki lehetne aknázni. Mint pl. Dragon ball, Naruto, Tekken...
2.
2.
C0m1n65un
Mivel én is grafikus vagyok, ezért tudom, hogy most a nagyon letisztult, minimalista design megy. Gondolom részben ez a valódi oka a cserének. Nem lett ez annyira rossz szerintem, de én az eredeti színeket megtartottam volna. Az új szlogen kétségkívül ehez illeszkedik majd jobban, csak elhelyezheték volna azt is a logo-n.
1.
1.
DragonBleacPiece
Nem nyáladzok hőbörögve, de szerintem a régi logó nagyon egyedi és jó volt, f*szért kellett leváltani.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...