Launch traileren a Nickelodeon All-Star Brawl

  • Írta: szlav
  • 2021. október 5.
  • Videó
Link másolása
Egymásnak estek a Nickelodeon mesehősei, így meglehet, hogy valódi kihívóra talált a Super Smash Bros. A Nickelodeon All-Star Brawl megjelenését egy új előzetessel és néhány érdekes szivárgással ünnepelhetjük.

Egészen szürreális, amikor SpongyaBob hatalmas mosollyal az arcán felpofozza az összes konkurens mesehőst, de valljuk be, a Super Smash Bros. koncepciója sem kevésbé eszement. Az pedig soha nem hátrány, ha új kihívó érkezik a kompetitív brawlerek piacára, pláne akkor, ha annak hőseihez szép emlékek kötnek minket. Mindezek margóján tehát jó szórakozást kívánunk a Nickelodeon All-Stars Brawl játékosainak, ha pedig még nem csaptatok le a játékra, akkor csekkoljátok le az utolsó kedvcsinálóját!

A játék kapcsán egyébként felreppent a minap egy érdekes pletyka is: ha hihetünk az adatbányászok munkájának, akkor a jelenleg 22 főt számláló névsor a későbbiekben nyolc további DLC-karakterrel bővülhet majd. A Redditen publikált hangfájlok szerint előbb-utóbb Jimmy Neutron, Plankton, Rák úr, Tunyacsáp, Timmy Pickles, Vlad Plasmius, Zuko és Rocko is csatlakozhat a bunyóhoz.

A Nickelodeon All-Star Brawl elérhető PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön és Nintendo Switchen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...