Megerősítették: felújított kiadást kap a GTA-trilógia

  • Írta: fojesz
  • 2021. október 8.
  • Bejelentés
Link másolása
A Rockstar nem sokkal ezelőtt hivatalosan is megerősítette a korábbi pletykákat, valóban készül a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition. A kollekció legtöbb platformon még idén meg fog jelenni.

A Rockstar megerősítette, hogy érkezik a Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition, amely remasterelt formában hozza vissza a Grand Theft Auto III, a Grand Theft Auto: Vice City és a Grand Theft Auto: San Andreas játékokat. A kollekcióról régóta pletykáltak már, legutóbb tegnap írtunk a témában.

A készítők nem sok konkrétumot árultak el egyelőre, a további részleteket a következő hetekre ígérik. Az biztos, hogy az újrázások grafika és játékmenet szempontjából is vérfrissítésen esnek át, ugyanakkor igyekeznek megtartani az eredeti játékok kinézetét és játékélményét. Látnivalókat még nem kaptunk az új csomaghoz.

A definitív kiadás még idén megjelenik PC-re (a Rockstar Games Launcheren keresztül), PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Switchre, míg mobilokra a jövő év első felében várható - a Rockstar a jövő héttől az eredeti változatokat is eltávolítja a digitális üzletekből.

A Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition érkezése egybeesik egyébként a Grand Theft Auto III huszadik születésnapjával, amit a GTA Online-ban is megünnepelnek majd a készítők.

15.
15.
crytek
#14: Remaster/Definitive/Remake értelme:

- Biztonsági megoldás
Sikeres címek amiket szeretett a közönség. Sokkal kevesebb munkával [ami egy teljesen nulláról felépített új IP-hez képest, ami elég hosszadalmas ,pénzes és persze bizonytalan lenne] újból eladnak több millió db-ot drágábban, mint a régi ma már kb senkit nem érdeklő és senki által nem vásárolt verzióból

Sose azt nézd hogy neked vagy az usereknek mi lenne a jó. Ezt ők a pénzért teszik ezekben meg elég sok van ,ahhoz képest hogy kevéske munkát igényel az újrakiadásuk.
14.
14.
Grabowsky30+
Inkább a GTA VI-on dolgoznának, annak több értelme lenne! Imádtam az összes GTA-t még az 1-2 vel is nyomtam anno, de ez már a múlt. Attól, hogy picit szebb textúrákat effekteket és élsimítást raknak egy régi játékra a játék mechanikák régiek maradnak és sajnos már nem feltétlenül olyan élvezetes, mint akkoriban! Vicces, hogy 3kiló alatt nem kapsz normális videokártyát, de a játékok 80% valami remaster felújított ódon játék amit ma elvinne egy 50ropis okostelefon is! Ezt én picit bullshitnek érzek! GTA5-t még x360on vittem végig először ami nem ma volt!
13.
13.
kopic
Switchre leertekepve tuti beszerzem!
12.
12.
Heldengeist
#10: A GTA III-nak és Vice Citynek nem szimplán elavult grafikája van, hanem emellett stílusos is, ami miatt méltósággal öregedtek. A Rockstar ismerte a rendelkezésére álló technológia határait és jól dolgozott azon belül. A SA-val megpróbálta ezeket a határokat átlépni és emiatt nem is öregedett olyan szépen.

(plusz ezt egy olyannak írod, aki aktív retrós 20-30 éves számítógépekkel és igen is simán előveszi és szívesen játssza ezeket a játékokat.)
11.
11.
crytek
#10: Unreal engine alá lesz téve állítólag. Tehát már csak az irányítás se lehet majd nagyon ugyanaz.. Szerintem az az ominozus helikopeteres rész emiatt jóval könyebb lesz azt egy másik enginnel szerintem nem tudják ugy elkurni :)
10.
10.
shatterhand
#7: 15-20éves játékban elsimítják az éleket, 4kba felhúzzák attól az még ugyanolyan lesz: mai szemmel inkább ne. Akkor f@sza volt, most már nem.
MGS1 is biztos szépen él az emlékeinkben, de azért ma már nem játszaná úgy az ember. Egy gta5 után a gta3 sivár, meg ronda.
9.
9.
Verte meg  a rivotrill
Had jöjjön csak legyen értelme akkor... Ne csak egy Hádésített pixelhalmaz legyen .
8.
8.
Gerzson95
Ha lesz egy normális mentési rendszer, meg nem kell állandóan visszakocsikázni a korháztól a megbízóig már elégedett leszek. :D
7.
7.
Heldengeist
#1: Nem értem a problémádat. A GTY IV és a GTA V is reboot volt, valószínűleg a GTA VI is az lesz.
6.
6.
Ooorky
Lehet megveszem majd Switch-re.
Ha 30€ alá megy, mert 60€-t nem fogok PS2-es játékokért adni.
4.
4.
crytek
"Rockstar Games Launcheren keresztül"

Na ez se pc-n lesz tolva az is biztos
3.
3.
hedzsooo
Kivancsi leszek szerzoi jogok miatt nem-e lesz valtoztatas a zenei palettaban... Jo lenne, ha az osszes zene benne lenne a felujitott verziokban is...

Vice City-t, + San Andreas-t is ki kell jatszanom ujbol akkor min. 1x :)
2.
2.
Gerzson95
#1: Abban munkát is kellett volba belefektetni.
1.
1.
shatterhand
"igyekeznek megtartani az eredeti játékok kinézetét"
Vagyis ugyanúgy fog kinézni csak fusson simán, meg a szögletes kanyarokat elsimítják, hogy ne tecésen legyen szögletes.
Lóf lesz ez a kiadás. Reboot, nem remaster kellett volna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...