8 percig pörög a Marvel's Guardians of the Galaxy

  • Írta: szlav
  • 2021. október 15.
  • Videó
A hónap végén mi is felhúzhatjuk Star-Lord rakétacipőjét, hogy győzelemre vezessük a Galaxis Őrzőit, előtte azonban érdemes lecsekkolni a mai adag gameplayt, hogy képben legyünk vele, hogy miféle kalandok várnak ránk.

Bármennyire is mókásnak tűnik az őrzők élete, intergalaktikus szuperhősnek lenni nem egyszerű feladat. Peter Quill szedett-vedett bandájára rendszeresen vadásznak komplett csillagrendszerek, a lelkes vezető pedig, valljuk be, ritkán van a helyzet magaslatán. Nagyjából tehát képben lehetünk azzal, hogy miféle kalandok várnak minket az Eidos Montréal akciójátékában, de most kaptunk egy kiadós adag gameplayt is, amivel felkészülhetünk a hónapvégi premierre.

A Marvel's Guardians of the Galaxy október 26-án jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és (felhős formában) Nintendo Switchre.

2.
Robilluma
Szintén :D
Fantasztikusan néz ki a világ amit megalkottak. Állam leesik mindegyik trailer-ük, gameplay-ük közben. A színvilág nagyon jó minden helyszínen, a grandiózusság is jól átjön. A különböző teremtmények, élőlények, ellenségek szupik, picit olyan érzésem van mint amikor először láttam Star Wars filmet és csak kapkodom a fejem.
Nekem a harcrendszerrel sincs bajom. Végre valami nem szokványos.
Sztem kjó lesz ez a game! Mondom úgy h nem vagyok Marvel fan, ez lesz az első játékuk amivel nyomatni fogom.
1.
hedzsooo
Aki bizonytalan abban hogy megvegye, vagy sem, jol johet az ilyen. Reszemrol mar johet a jatek. Kivarom, aztan magam fedezek fel benne mindent majd.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...