Pókember: Nincs hazaút - lezárul egy korszak?

  • Írta: Shifty
  • 2021. október 18.
  • Cooltúra
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy a Pókember: Nincs hazaút lesz a a Marvel Moziverzum utolsó Pókember-filmje. Legalábbis ezt erősíti meg az az interjú, amit Tom Holland adott nemrég az Entertainment Weeklynek.

Egyre több jel utal arra, hogy a Pókember: Nincs hazaút lesz a Marvel moziverzumának utolsó önálló Pókember-filmje. Először jött a hír még a nyár közepén, hogy a Sony átnevezi a saját Pókverzumát, és lecseréli az addig használt "Sony Pictures Universe of Marvel Characters" nevet, helyette pedig a jövőben a "Sony's Spider-Man Universe" lesz az új hivatalos név.

Közben a Venom második részének stáblistás jelenete is célozgat arra, hogy Pókember visszatér a Sony kötelékébe, ráadásul mint ismert, a Pókember: Nincs hazaút forgatása előtt a Marvel és a Sony alaposan összerúgta a port a piszkos anyagiakon, így sokáig úgy nézett ki, hogy a Hazatérés-trilógia lezáró darabja meg sem valósulhat.

Nagyon úgy tűnik, hogy ennek a hattyúdalnak végül pont a Pókember: Nincs hazaút lesz a vége, a Peter Parkert alakító Tom Holland ugyanis egy nemrég adott interjúban arról beszélt, hogy a Nincs hazaút forgatására mindenki úgy tekintett, mintha ez lenne a stáb utolsó közös Pókember-filmje. Később azzal folytatta, hogy ha lehetőségük lesz még ezekkel a karakterekkel dolgozni, akkor minden bizonnyal teljesen más megközelítésben, más verzióban térnének vissza. Holland szerint az már egyértelműen nem olyan lenne, mint a Hazatérés-trilógia. A színész szerint hagynák kicsit érni az ötleteket, és mindenképpen valami más irányvonalat próbálnának meg, ami jó eséllyel más hangvételű filmet is eredményezne. 

Azzal kapcsolatban már nem volt biztos, hogy ez meg is valósulhat a jövőben. Mint mondta, egyelőre fogalma sincs, hogy mit hoz Pókember jövője, az viszont biztos, hogy a Nincs hazaút forgatását végig úgy kezelte a stáb, hogy ez valaminek a vége, a lezárása, ami a forgatás során érződött is.

Ez persze nem jelenti a teljes véget, mert Pókember meghatározó karaktere a Marvel Moziverzum legújabb fázisának, de könnyen lehet, hogy már csak beköszön egy-egy jelenetre, önálló filmet pedig a Sony gondozásában kap.

A Pókember: Nincs hazaút december 16-án kerül a mozikba.

9.
9.
DragonBleacPiece
#6: Énis így vagyok vele, és a pókember 2-t (tobey-val) mai napig a legjobb szuperhősös filmnek tartom. Még megis könnyeztem mikor new york népe védelmezte pókembert, és képet se készítettek a személyazonosságáról, pedig látszott az arca, és mindenki kezében teló volt. xD
7.
7.
Shame
#6 javítom 89 óta felcsréltem a számokat
6.
6.
Shame
#2: Szerintem is a Raimi féle pókember volt a legjobb abba az időben hihetetlen nagy újdonság volt és hiánypótlás. A disney meg keményen túltolja a marvel filmeket pedig én nagy képregény fogyasztó vagyok 98 óta mikor megjelent itthon a kandi lapok csódálatos pókember. Azóta vártam egy igazi pókember filmre és az a raimi féle volt. Most meg már csömöröm van tőlük
3.
3.
Aanash
Szerintem a marvelnél volt igazán jó kezekben a karakter, a többi filmben valahogy nem működött annyira.
2.
2.
KratoS
#1: Hát persze, pont ezért van hogy a Raimi trilógia a legjobb a 3 pókember érából.
1.
1.
SLi
Az első két rész tök jó volt meg volt szerethető, az MCU-hoz mérten kis léptékű volt ami nagyon jót tett neki, a színészeknek jól állt ez kicsit cringe humor, ez most jelenti -e azt hogy jó filmek volt az más kérdés, a szuperhős filmekhez képest szerintem igen, nekem üde kis színfolt volt az univerzumon belül. Ehhez képest a Sony ugyanezt 20 év alatt nem tudta összehozni, most ugyanaz a szenvedés vár a karakterre meg a közönségre.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...