Így kezdődik a Marvel's Guardians of the Galaxy

  • Írta: Shifty
  • 2021. október 22.
  • Videó
Link másolása
Nyakunkon a Square Enix közreműködésével készülő Marvel's Guardians of the Galaxy megjelenése, a GameSpot pedig volt olyan jófej, hogy rögzítette a játék első 30 percét, amit a hajtás után meg is leshettek.

A Marvel's Guardians of the Galaxy október 26-án jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, valamint (felhős formában) Switchre.

A fenti felvétel 4K-ban lett rögzítve és az Xbox Series X-en pörögnek a látottak.

5.
5.
Zelgadis187
#3: Kár pedig jó lett volna csapatban játszani. Köszi a választ.
3.
3.
hedzsooo
#1: Adna eppenseggel magat, hiszen egy csapatban vagyunk, de szerintem azt a jatek adatlapja mar kapasbol kozolne, pl. Steamen is. Ugyhogy ezuttal szerintem nem lesz ebben a cimben co-op, a megjelenesekor tuti hogy 1 jatekos, tortenet-mod alapu jatek lesz https://store.steampowered.com/app/1088850/Marvels_Guardians_of_the_Galaxy/
2.
2.
hedzsooo
Nagyon jofejek de mivel ugy is mindjart jatszhatom magam is, mi a turonak neznem + most elore? :D A rovid kis elozetesek boven meggyoztek, hogy reszemrol a jatek stilusa bejovos, el leszek mint a befott vele. :)

Filmekhez is utalok sok elozetest megnezni, sok filmhez meg 1 elozetes is sok, kb. minden benne van arrol hogy mi fog tortenni az egesz film alatt...
1.
1.
Zelgadis187
Coop mód lesz esetleg a játékban?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...