Elhunyt James Michael Tyler, a Jóbarátok Guntherje

  • Írta: Shifty
  • 2021. október 25.
  • Gyászhír
Link másolása
Szomorú hírrel indult a hét, ugyanis 59 éves korában elhunyt a Jóbarátok közönségkedvenc színésze, James Michael Tyler, aki Gunthert alakította a sorozatban.

Az 59 éves James Michael Tylert még 2018 szeptemberében diagnosztizálták prosztatarákkal. Békében, szerettei körében hunyt el Los Angeles-i otthonában.

A színészt valószínűleg mindenki a Jóbarátok Guntherjével fogja összekötni. Ő volt a Central Perk kávézó alkalmazottja, aki mindig felszolgálta a kávét, és közben fülig szerelmes volt a Jennifer Anniston alakította Rachelbe. A sokak által a "hetedik barátnak" nevezett színész a sorozat meghatározó pillére volt. Először az első évad második epizódjában láthatták Gunthert a nézők, és bár háttérszereplőnek indult, a rajongóknak köszönhetően később állandó vendégszereplője lett a tíz évadon át futó sorozatnak. 

Tyler betegsége miatt sajnos nem tudott jelen lenni a Jóbarátok: Újra együtt forgatásán, de egy videókonferenciának köszönhetően beköszönt a rajongóknak.

Először 1992-ben állt a kamerák előtt, akkor a The Rommate rövidfilmben szerepelt, de később aztán találkozhattunk vele a Sabrina, a tiniboszorkányban és a Dokik egyes epizódjaiban is.

Nyugodjék békében!

2.
2.
C0m1n65un
1.
1.
xanatos0911
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...