Switchre tartanak Lara Croft kalandjai

  • Írta: szlav
  • 2021. október 29.
  • Bejelentés
Link másolása
Mindenki kedvenc sírrablója hamarosan Nintendo Switchen is megveti a lábát, noha nem a Tomb Raider-szériával. A Lara Croft and the Guardian of Light és a Lara Croft and the Temple of Osiris kapja meg a hibridkonzolra szabott portját.

A Switch-tulajok eddig nem jártak szerencsével, ha Lara Croft kalandjaival szerettek volna játszani, ez azonban hamarosan megváltozik. A Crystal Dynamics és a Feral Interactive bejelentette, hogy 2022-ben a hibridkonzolra is elhozzák a Tomb Raider-széria két árkádos, kooperatív akcióra kihegyezett spinoffját.

A Lara Croft and the Guardian of the Light eredetileg 2010-ben jelent meg és a címszereplő hősnő és Totec, a maja harcos történetét követi, akik együttes erővel próbálják megállítani Xolotl, az ősi tűzisten visszatérését. A spinoff-sorozat második része, a 2014-es Lara Croft and the Temple of Osiris ezzel szemben Egyiptomba kalauzol bennünket, ahol Lara egy rivális kincskeresővel vetekedve felfedi az egyiptomi mitológia isteneinek ősi titkait.

A két játék Switch-portja egyelőre nem kapott pontos megjelenési dátumot, annyit azonban megtudhattunk, hogy valamikor 2022-ben számíthatunk az érkezésükre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...