Már csak januárig kell várnunk a Weird Westre

  • Írta: fojesz
  • 2021. október 31.
  • Megjelenés
Link másolása
Az Arkane Studiost megalapító Raphael Colantonio nemrég egy indie fejlesztőcsapatot verbuvált, és egy vadonatúj immerzív szimulátor fejlesztésébe vágott bele. A Weird West pedig már itt van a nyakunkon.

Raphael Colantonio az Arkane Studios alapítója volt, és olyan játékok fejlesztésén szorgoskodott, mint az Arx Fatalis, a Dark Messiah of Might and Magic, a Dishonored vagy a Prey. Új csapatával, a WolfEye Studiosszal egy újabb immerzív szimulátort fejlesztenek, a Weird West érdekessége azonban az, hogy a műfaj többi képviselőjével ellentétben izometrikus kameranézetet használnak, és a játékmenet is jobban hajaz az akció-RPG-kére.

A Weird Westre ráadásul már nem is kell sokat várni, a játék ugyanis január 11-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra - ezt egy új gameplay videó társaságában jelentették be a készítők. A trailer egy sorozat első felvonása, amely alaposabban is bemutatja a játékmenetet: ez alapján az izometrikus nézet semmit nem vesz el az élményből, a készítők szerint épp annyira lesz komplex és kaotikus a játék, mint a belső nézetes társai. Colantonio a videóban elmondja, hogy a lehető legtöbb dolgot szerették volna interaktívvá tenni, és a játékosok jó eséllyel bármilyen ötletüket megvalósíthatják menet közben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...