Skull & Bones - közeledik a bétafázis?

  • Írta: Shifty
  • 2021. november 15.
  • Pletyka
Link másolása
A mindig jól értesült Tom Henderson a Twitteren jelentette, hogy információi szerint hamarosan újabb mérföldkőhöz ér az évek óta hánykolódó Skull & Bones. A játék hamarosan bétafázisba lép át, így akár a jövő évi E3-on is ott lehet.

A Skull & Bones már eddig is egészen kalandos utat járt be, hiszen a 2017-ben bejelentett játék megjelenését az elmúlt években nem csak többször elhalasztották - legutóbb idén májusban -, de a koncepcióval sem volt minden rendben, így állítólag a fejlesztést is újrakezdték a Ubisoft Singapore munkatársai.

Pár hónapja viszont pont arról számolhattunk be, hogy bennfentes információk szerint a francia kiadó stúdiója végre összekapta magát, és irányt szabott az eredetileg az Assassin's Creed IV: Black Flag ihlette játéknak.

A fejlesztés végre megfelelő tempóban halad, így Tom Henderson úgy tudja, 2022 első negyedévében már bétafázisba lép a játék, ami azt jelenti, hogy akár egy zárt béta keretein belül mi is megleshetjük, mit is sikerült ennyi év hánykolódás után összehozni. Henderson szerint ha ez összejön, akkor a 2022-es E3-on is ott lehet a kalózos játék.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...