Biztosan Xbox-exkluzív lesz a The Elder Scrolls VI

  • Írta: Shifty
  • 2021. november 15.
  • Hír
Link másolása
Phil Spencer, az Xbox-részleg vezetője a GQ-nak adott interjút az Xbox huszadik születésnapja alkalmából, ahol sok-sok minden mellett a Bethesda által fejlesztett The Elder Scrolls VI jövője is szóba került.

A Starfield után úgy tűnik, a Bethesda másik nagyon várt szerepjátéka, a The Elder Scrolls VI is platformexkluzív címként jelenik majd meg. Ugyan Phil Spencer, az Xbox-részleg vezetője a brit GQ magazinnak adott születésnapi interjúban hivatalosan nem erősített meg semmit, de amikor szóba került a Starfield Xbox-exkluzivitása, célozgatott rá. 

Spencer úgy nyilatkozott, hogy eszük ágában sincs büntetni más platformokat, mert hiszi, hogy minden más platform képes a növekedésre. Később azzal folytatta ugyanakkor, hogy szerinte abból csak előnye származhat a játékosoknak, ha az ő platformjukon jelenik meg először a The Elder Scrolls VI, ugyanis így tudják garantálni, hogy teljes csomagot kapjanak a rajongók.

Az The Elder Scrolls VI a 2018-as E3-on mutatkozott be, azóta viszont az anyavállalattal együtt a Microsofthoz került a Bethesda Softworks, illetve annak összes fejlesztőstúdiója. Ez azt is jelenti, hogy a jövőben a stúdió összes játéka elérhető lesz az Xbox Game Passen is - és ez alól az új The Elder Scrolls sem kivétel.

18.
18.
taktaharkányi
#17: Főleg a Micrót, akivel kormányzati szinten mutyiztak, aminek nem lett semmi következménye mert miért is. :)
17.
17.
semike
#13: :))))

Ez jó!!!
Szijjjjártópeti bekér mibdenkit :)
16.
16.
crytek
#12: Én is kiadnám. Nincs is annál jobb amikor a Sony forgalmazásában 70% a MS-hoz vándorol majd majd.
És miközben akár milliók tolják majd a game passba addig esetleg évekkel később a ps táborral ki lehet fizettetni a 70$-t minden db után :)
13.
13.
Őrnagy
Én itt és most KÖVETELEM, hogy ez minden platformra jelenjen meg. És nem érdekel, ki milyen szerződést kötött a Microsofttal. A PS, és Nintendo tulajoknak is vannak ám jogaik! És ezügyben hajlandó vagyok elmenni akár Szíjártó Péterig is! Majd ő jól lebassza a Phil Spencert, meg az egész Microsoftot kitiltja Magyarországról!
12.
12.
Extol
Nem kell félni, PC-re is jönni fog mivel ott is van Game Pass. Valsz előbb utóbb PS-re is kijön, de ha valaki arra szorítkozik, várnia kell, de nincs para.
11.
11.
KopyAti
#7: Mert eredetileg minden platformra be lett jelentve. Ennyi a probléma ezzel.
10.
10.
Ooorky
#9: Próbáltam melóhelyen, fullos 4G kapcsolat oszt akadozik, néha fél mp-es kihagyás stb. Digi és Telekom hálózaton is.
Otthon vezetéken pöpec, de mobilon még felejtős.
9.
9.
Unknown
#8: Hát majd előfizetsz Xcloudra és majd játszol a telefonon :D
8.
8.
Ps fanboy
#7: Há men azoka tudok játszani. :D
7.
7.
Hab
#5: Én nem értem, tényleg senki nem olvassa el a cikket mielőtt kommentel? Ha PS hoz ki egy exkluzívot, akkor miért nem háborodsz fel? :D
6.
6.
Hab
#4: 2026 előtt semmiképp nem számítanék TES6 megjelenésére. Másrész lehet, hogy csak a címet olvastad el kommentelés előtt, mert csak egy ideig lesz exkluzív.
5.
5.
Ps fanboy
Hát ezek te. Van bűr a képükön. Ténleg bekaphassa a izémet aztat.
4.
4.
Robilluma
#3: PCre úgyis jönnek az MS exek szóval kár ilyenen hőbörögni. De lassan 2022-t írunk és ez a játék még csak gondolat. A Starfield után kezdik, ami pedig 2022 év vége.
5-6 év fejlesztéssel a 2028-29 a realitás amikorra ez kész lesz. Addigra meg már felhőgaming lesz :D
3.
3.
Raam989
Bekaphassa akkor az m$ meg az xbox. Meg a betesda is.
2.
2.
carbon based
Mire megjelenik (2024-25), illetve játszhatóvá válik (2026-27, Bethesda, nemdebár), addigra simán kétszer annyi PS5 lesz eladva mint Xbox, de tuti 100M felett lesznek Sony-ék.
Ezt a piacot kihagyják, természetesen... :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...