Ne nagyon várjuk a Star Wars: Battlefront új részét

  • Írta: Shifty
  • 2021. november 22.
  • Hír
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy a most megjelent Battlefield 2042 után nem a Star Wars: Battlefront következő felvonásán kezdenek el dolgozni a DICE-nál. A svéd stúdió ugyanis marad a Battlefield-sorozatnál.

Tom Henderson a Twitteren számolt be róla, hogy bennfentes információi szerint a DICE bedobta a Star Wars: Battlefront III ötletét az Electronic Artsnál, de a kiadó állítólag dobta a projektet, és inkább a Battlefield jövőjére fognak koncentrálni.

Henderson úgy tudja, hogy a kiadó azért döntött a következő Battlefront mellőzése mellett, mert a Disney-vel kötött megállapodás licencköltségei megnövekedtek, így megközelítőleg húsz százalékkal több példányt kellene eladni a játékból, hogy ezek a kiadások megtérüljenek. Ezt az Electronic Arts inkább nem vállalja be.

Legalábbis a Battlefront kapcsán biztosan nem, hiszen a kiadóhoz tartozó belsős stúdióknál két Star Wars-játék is fejlesztés alatt áll, amelyek történetközpontú kalandok lesznek. Ezek közül az egyik szinte biztosan a Jedi: Fallen Order folytatása, amelyen a Respawn Entertainment ügyködik.

9.
9.
semike
Meglehet nézni az utcsó Terminator játékot.
Lehet kicsi a kiadó és a kritikusok lehúzzák,de azok csak azt dicsérik amit kell…a játékosok szeretik!A legjobb dolog ami a Terminatorral történt az elmúlt 10évben….
3.
3.
Straga25
A 2 után nem hiszem hogy sokan várják.
2.
2.
Shifty
#1: :) Köszi, javítottam!
1.
1.
markoci555
lol és tényleg van Battlefield 2142, de most egy 100-assal kevesebbi jelent meg :D

egyébként nagyon örülök hogy inkább a történetközpontú cucc jön, legyen annak akármi az indoka, Fallen Order folytatásának örülnék
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...