Szokatlan multis játék a Dragon Ball: The Breakers

  • Írta: szlav
  • 2021. november 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Sosem gondoltuk volna, hogy a Bandai Namco éppen a Dead by Daylight formuláját cseni majd el a következő Dragon Ball-játékhoz, de úgy tűnik, mindig van új a nap alatt. A Dragon Ball: The Breakers tehát egy aszimmetrikus online túlélőjáték lesz.

A Dead by Daylight a mai napig rendkívüli népszerűségnek örvend, hiszen egy igazán kiaknázatlan zsánert képvisel. Az aszimmetrikus horrorjátékban négy fegyvertelen túlélő igyekszik megszökni az ötödik játékos, elől, aki egy vérfagyasztó gyilkos szerepét játszva hajkurássza az áldozatait. Ezt a receptet igen nehezen tudtuk volna elképzelni a Dragon Ball világában, de a Bandai Namco bebizonyította, hogy semmi sem lehetetlen.

A Dragon Ball: The Breakers hét hétköznapi civilt állít egy megállíthatatlan Raiderrel szemben, aki minden áron le akar számolni az ártatlanokkal. A legszörnyűbb hír pedig az, hogy nem számíthatunk Goku segítségére - a támadót ügyesen kijátszva csakis egy időgép segítségével menekülhetünk meg.

Pontos megjelenési dátumot egyelőre nem kaptunk, annyi viszont már biztosnak tűnik, hogy a Dragon Ball: The Breakers valamikor 2022-ben jelenik meg PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en és Nintendo Switchen.

11.
11.
Ooorky
#10: Telitalálat.
Pont ezért nem vettem meg az utolsó 2 DBZ játékot, mivel hulladék játékmenetileg, most ráadásként az egyetlen dolgot is elbaxák amiért a diehard rajongók eddig megvették a vackaikat.
Mivel az itt nyáladzók 99.9%, hogy nem fogják ezt (se) megvenni.

+ez egy szimpla cashgrab xenoverse asset-ekből összetákolva.
10.
10.
hedzsooo
#9: Igen, azt hiszem ertem mit akartal irni, csak a peldad volt rossz hozza.

Szerintem a lepkefing logikaddal elve, ha pl. Cell csillogna-villogna csupan Goku ellen, addig te racsapnal egybol, fuggetlenul hogy a tobbi eleme a jateknak mennyire faek lenne, vagy az 1000. rokabor, hiszen csillogna szamodra. :-)
9.
9.
Ooorky
#8: Sajnos. Itt is vannak páran akik minden takonyra rácsapnak csak csillogjon.
8.
8.
hedzsooo
#3: Mindig is voltak, + mindig is lesznek korlatolt, szuk latkorrel rendelkezo embertarsak, nuff said;)
7.
7.
hedzsooo
Szerintem bator vallalkozas, PC-n szerintem meg nem lesz csunyabb mint az elozo DBZ jatek a N.Bandai-tol, szoval szep is lesz!

Az egy dolog persze, hogy a jatek grafikaja az anime stilusahoz akar hu maradni. Ha valakinek az nem jon be, hat igy jart. :-)
6.
6.
hedzsooo
#2: +1

Meg rakas olyan karakter van a DB vilagaban, akiket csak alig lathattunk. Mellekszereplok voltak eddig csak a kepregenyekben, + a rajzfilmekben, akik tokeletesek lennenek most itt ebben a jatekban, a tulelesre jatszok szerepere
5.
5.
JohnSpartan
Ezt nem tudom elhinni... Inkább nem is írok semmit! Pedig szívesen írnék töménytelen mennyisègű szitkot!
4.
4.
mohaneji
Remélem nem így fog kinézni ha kész mert ez itt PS3 kb
3.
3.
xsbrx
#1: Miért lenne a kánon megerőszakolása?
A gameplay alapján a cél nem Cell legyőzése, hanem a túlélés illetve menekülés.

Szerintem a koncepcióban van potenciál, pláne ha olyan karaktereket lehet irányítani akik amúgy nincsenek reflektorfényben (pl: Emperor Pilaf, Launch, Eighter stb).
2.
2.
Post_Office
#1: Én úgy vagyok vele hogy ki a fenét érdekel.

Én is eléggé szeretem a Dragon Ball sorozatot, de ha jó játék lesz, akkor még is ki a zavar az hogy nem illeszkedik a Dragon Ball beli erőskálához.

Nekem nagyon tetszik hogy valami újszerű dologgal akarnak előrukkolni.
1.
1.
Ooorky
Ez nagyon gáz.
Egyszerű "emberek" Cell ellen...
Kb. a kánon megerőszakolása ez a játék.
Még Raditz is halomra mészárolta volna a bolygó lakosságát, pedig ő lepkefing volt a többi idegenhez képest.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...