Chorus - nyolcpercnyi űrvadászat

  • Írta: Shifty
  • 2021. november 24.
  • Videó
Link másolása
Nyakunkon a Chorus: Rise as One megjelenése, az amerikai IGN pedig kapva kapott az alkalmon, hogy bemutathassa a Fishlabs végtelen mély űrben játszódó játékának gameplay felvételét, amit a hajtás után tudtok megnézni.

A Deep Silver és a Fishlabs közreműködésében készülő Chorus: Rise as One egy árkád űrhajós akció lesz, amiben a főhősünk, Nara, a Forsaken nevű űrhajójával azon van, hogy legyőzze az őt létrehozó gonosz szektát, a Circle-t. Ahhoz, hogy sikerrel járjon, megannyi űrcsatán kell átküzdenie magát, közben pedig folyamatosan fejlesztheti mind a hajó fegyverzetét, mind pedig a saját képességeit. 

A mostani nyolcperces bemutató az egyik küldetésből ad ízelítőt. Nara Maka Havenbe látogat, ahol azonban nem várt összetűzésbe keveredik. Hajója képességeit különféle totemek gátolják, így az egyik feladatunk ezek elpusztítása lesz. A felvétel bemutatja, hogyan tudjuk személyreszabni a Forsakent, illetve milyen képességei vannak az űrhajónknak, továbbá hogyan is fest a driftelés és a látványos akció mozgás közben.

A játék december 3-án jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

1.
1.
Kelan
Bemutató alapján az EverSpace 2 nekem jobban adja.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...