Csak jövőre jelenik meg a Martha is Dead

  • Írta: Shifty
  • 2021. november 24.
  • Csúszás
Link másolása
Eredetileg év végéig kellett volna megjelennie a Wired Productions és az LKA sötét hangulatú pszichológiai thrillerének, a készítők azonban közleményben jelentették be, hogy kénytelenek elhalasztani a premiert.

Napra pontos megjelenési dátumunk ugyan sosem volt, de a Wired Productions és a fejlesztő LKA korábban ezt az évet tűzte ki a megjelenés tervezett időpontjának. Ebből végül semmi nem lesz, mert a kiadó és a stúdió egy közleményben jelezte, nem tudják tartani a korábban célnak kitűzött ütemtervet, és közös játékuk, a Martha is Dead megjelenése átcsúszik 2022. február 24-re.

A játék 1944-ben, Olaszországban játszódik, a második világháború alatt, amikor már elmosódnak a határok a valóság, a babona és a háború tragédiája között. A helyzet egyre feszültebb a szövetséges erők és a német hadsereg katonái közt, amikor valaki rábukkan a kis Martha vízbe fulladt, megszentségtelenített holttestére.

A történet azt igyekszik bemutatni, hogyan próbálja meg feldolgozni a tragédiát Martha ikertestvére, Giulia.

A játék PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re készül.

1.
1.
Matt94
Láttam a VRJani játszott a demóval nem is olyan rég. Az biztos, hogy nagyon jól néz ki a játék. Nem vagyok horroros, de ezt lehet kipróbálom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...