A NUKKLEAR is besegít a Funcom Dűne-játékánál

  • Írta: Shifty
  • 2021. december 5.
  • Hír
Évek óta nem halad semerre a Funcom a korábban beharangozott Dűne-játékával, ezért most úgy döntött a csapat, hogy segítséget kérnek. A választásuk a NUKKLEAR csapatára esett. A játék egyébként egy nyílt világú túlélőjáték lesz.

A Funcom még valamikor 2019-ben jelentette be, hogy megszerezték a népszerű sci-fi franchise, a Dűne jogait, időközben aztán a Conan Exiles fejlesztése, valamint a Tencent befektetése alaposan felülírta a korábbi terveket, de jó értelemben. A csapat rájött, hogy a kínai vállalat színrelépésével merészebbet is álmodhatnak, így a Dűne-projekt sokkal nagyobbra nőtt az évek alatt.

A Funcom pedig belátta, hogy ekkora méretű vízióhoz nagyobb méretű csapat dukál, így a napokban bejelentették, hogy együttműködési megállapodást kötöttek a NUKKLEAR csapattal, akik majd besegítenek az egyébként nyílt világú túlélőjátéknak tervezett Dűne-adaptáció fejlesztésébe.

Minden, ami fotómód: kövesd az Instagram-oldalunkat!
A Gamekapocs Instagram-oldalát azért indítottuk el, hogy felületet adjunk a magyar játékosok legjobb fotómóddal készített képeinek. Fogd a legjobb alkotásaidat, és csatlakozz hozzánk te is!
15.
godach
A multis "szarok" élnek és virulnak. Persze van benne bőven felejthető és kritikán aluli alkotás is, de azért olyanok mint a Subnautica (na mondjuk ez pont single) Raft, 7Days To Die vagy Fortnite, Codok, BF-ek amik meg engem nem érdekelnek, jól megvannak.
Én nagyon ritkán multizok, Titanfall, Pubg és Ring of Elisyum volt na meg volt egy 7 Days szerverünk, de feledhetetlen élmények voltak.
Sőt az Ooorky által nagyrabecsült és imádott noname facebook csoportunkban is szoktunk néha versenyeket rendezni.

https://www.youtube.com/watch?v=FpirXWFyUa8
Akit nem érdekel, úgysem veszi meg. Van azért választék bőven.
14.
semike
#10: Nagyon jól kifejtetted a multis xar lényegét! :))
Taps-taps
13.
Aanash
Tudtommal van egy sivatag bolygó, meg a férgek azt annyi.
Ebből mit lehet kihozni?
Én bírom az online témát, csak single AAA játékot már vagy 8-10 éve nem játszottam, de nem tudom elképzelni azt, hogy ez engem bármennyire is érdekeljen így.
Ark, meg conan és társai játékoktól agyvérzést kapok, ez a keresgélős, kraftolós téma nekem unalmas.
Ebből inkább egy erős sztorit lehetett volna csinálni.
12.
DragonBleacPiece
#10: Engem ez a tipikus multis xar nem zavar, mert megnézek róla egy videót és abból leszűröm ha copy paste alkotás. De az zavar ha a single player játékomban vásárlásos online funkciók vannak. Pl assassins creed originsben van ez a városokban felbukkanó árus, akinél 2 ezer aranyért lehet venni egy lootboxot, akkor is ha nem csatlakozok netre. A játékon belüli shopban meg azokat az itemeket lehet megvenni, amiket ez a lootbox dobhat random eséllyel.Tönkrevágja a beleélést, és egy idő után elkezdem minden goldom ott az árusnál elkölteni, és az egész játék erről szól hogy oda farmolok, hátha kidobja az anubis szettet, vagy csillámtevét vagy valamit.
11.
Ooorky
#10: Mondjuk a Conan Exiles-re pont ráillik ez a leírás, egy full ötlettelen craft-olós homokozó (szinte 1:1-ben lopva az Ark-ot) ami egymást grief-elő emberekre épül, hogy az majd tartalmat ad a "játéknak".

Dűnénél se várok mást tőlük.
10.
GemForge
Nyilván multis xar és multis xar között is van különbség... Nálam az az echte multis xar, amelyben a tisztességesen kitalált és megírt játék helyett kapsz egy keretet, amiben azzal kábítanak, hogy te lehetsz a king of the hill. Az egész játék kopizza az előző ugyanolyat, csak a háttér van kicserélve, de azzal sem kell túl sokat vacakolni, hiszen a multis xar nem attól lesz jó. AI sem kell igazából, hiszen azt egy megfelelő mach making system biztosítja. Haha! A multis xart nem lehet eladni, mert a kutya sem ad érte pénzt. Ezért aztán fejleszteni sem éri meg egészen a végéig, így az egész játék csak embrió, amikor kiadják... kb annyi is a különbség 2 multis xar között, mint 2 embrió között szabad szemmel... Szal eladni nem is lehet, szal jó kis free to play lesz belőle, vagy pay to win... vagy mindkettő. A multis xar mindig azt akarja, hogy piszkáld... ne túl sokat, de minden nap 1x-2x piszkáld, hogy eregethesse a szagát. Ha egy multis xar kiszárad, akkor elfelejtik, szal kell neki a hírverés. Sosem tudhatják a muptis xar kinyomói, hogy melyik halom lesz a legaromásabb, így egyszerre több briós tekerésével is foglalkoznak. Egy kaptafa kb mindegyik, szal max a fűszerezést kell eltalálni... A kinyomott multis xarrra aztán elkezdenek jönni a legyek. A legyek mennyisége(és minősége) dönti el aztán hogy melyik kupacból lesz jó fajta trágya és melyikből a kiszáradt xardarab. Ha az egyik multis xart különösen sok légy lepi be, akkor az azonnal érlelni/dagasztani kezdik a gondos kics kacsók. Influeszereket fizetnek, hogy főleg ezzel a xarral foglalkozzanak és leginkább e rakás körül legyeskedjenek... ez is pénzbe kerül, amit már a többi légy fizet... és ekkor beindul a xarcséplés...
Elkezdik nyomni a tartalmat a xarkupacra, így az egyre nagyobb és büdösebb lesz. Egyre több legyet vonz, és egyre több pénzük lesz a fejlesztőknek.
A fejlesztőknek, akinek ezután már csak az az egy cél lebeg a szemük előtt, hogy hogyan tudják elfedni magukat nem légynek képzelő emberek elől minél tovább azt a tényt, hogy mégiscsak egy xarkupac körül keringenek. Egy olyan bűzölgő rakás körül amit soha senki nem fog megnyerni. Illetve de: minden huszadik meccsben nem büdös tahó parasztokkal kerülsz egy játékba, akik a multis xar -adott esetben- 6 szavas szókincsével is meg tudnak alázni és vérbe tudnak idegesíteni.
Jó játékot a multis xarokhoz! :)
9.
CitromH
#7: Ez is egy vélemény. A te véleményed. Ami senkit sem érdekel.
8.
xanatos0911
#6: Én sem vagyok oda a multis játékokért nagyon, kivéve 1-2 olyat, amikkel ma már nem hiszem, hogy játszanék, de a nosztalgiafaktor miatt jó visszagondolni rájuk.

Azért a csapatmunka vagy épp az egymás ellen való vetélkedés sokszor tud szórakoztató lenni, ha a játék alapjaiban jó és a közösség is fun.

Crytek-et meg fölösleges meggyőzni, mert a szűk látókör kondícióját csak egy olyan varázslattal lehet megtörni, amit élő ember még nem hajtott végre soha sem. Első lépés: Rakj össze egy egyenletet, amiben három tényező is szerepel: Crytek, közösség, fun. Ha sikerült, szólj :)
7.
crytek
#6: Definiálni kell az ilyet? Szerintem tök egyértelmű

multis szar minden amiben nincs értelmes single player kampány
6.
godach
#3: Definiáld már, mi az a multis szar te szerencsétlen.
Tényleg nem védem ezt a részét mert nem sok közöm van hozzá, de amihez volt az minden csak nem szar.
Ahogy mondtam, max téged nem érdekel...
5.
Ooorky
#4: Gondolom Conan Exiles lesz Dune-sítve...
4.
markoci555
ebben a hírben nem hangzik el de a komment alapján rákeresve tényleg kiderül hogy multis lesz... pedig még egy Mad Max szerű játékot el tudtam volna fogadni, de egy ilyen túlélős tucat sz**t már nem fog befogadni a gyomrom
3.
crytek
#2: Maximum neked nem egyenlő.. Számomra az mivel itt egy cím amit ha bedobsz a köztudatba az emberek 98%-a a király stratégiákra gondol erre bedobnak egy n+1 multis szart megint
2.
godach
#1: Nekem a játékóráim számának max 1%-át teszi ki az online vagy multi, de még így is jól szórakozom.
A többi meg már a te hibád, hogy ezeknek nem adsz esélyt.
(Főleg itt fordul elő, hogy nem a tied a legtöbb kill, pont vagy nem te vagy az alfahím a csapatba, de ha sikerül olyan társakat találni, akik hasonlóan gondolkodnak, akkor életreszóló meccsek vannak)
A foshalmaz meg nem egyenlő azzal, hogy engem nem érdekel. Csak szólok.
1.
crytek
Funcom..még egy netes foshalmaz...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...