Mátrixos techdemót villant az Unreal Engine 5

  • Írta: fojesz
  • 2021. december 7.
  • Letöltés
Link másolása
Már előtölthető és a héten mutatkozik be formálisan is a The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Experience, egy techdemó, amelyet a Mátrix-csapat készített Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss főszereplésével.

A december a Mátrix jegyében telik majd, hiszen nem elég, hogy megérkezik a filmsorozat várva várt folytatása, még egy Unreal 5-ös techdemót is kapunk a témában The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Experience címmel. Az ingyenes anyag már előtölthető PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re, a teljes leleplezésre pedig a The Game Awardsig kell várnunk.

A techdemóról egyelőre annyit tudunk mindössze, hogy az eredeti Mátrix-csapat készíti Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss főszereplésével, és arra hivatott, hogy bemutassa, "mire képes az Unreal Engine 5 a PlayStation 5 és az Xbox Series X/S erejével".

Ezzel párhuzamosan megérkezett a Magyarországon december 23-án bemutatkozó The Matrix Resurrections második - és valószínűleg utolsó - teljes értékű előzetese is:

10.
10.
GemForge
Na a techdemót lecsekkolva... Bakker az államat keresem!!! Ez mekkora már?! Ezt mégis hogyan?! Aki teheti, próbálja ki és fél-egy órára LÉPJEN BE A MÁTRIXBA! :)
9.
9.
crytek
#8: 23án mutatják be a techdemot
Nem mellesleg ezek soha semmit nem jelentettek mert real time játékba nagyon de nagyon keveset adnak vissza ezekből
8.
8.
DarkCrash
#5: Keanu volt UE5-tel megcsinálva.
7.
7.
GemForge
#6: Nem hiszem, hogy bárki rohan bárhová egy techdemo miatt. Ha annyira kíváncsi rá, akkor megnézi jutubon 3 percre rá.
Viszont, ha megnézi és nincs korrekt vasa, akkor lehet, hogy csak elszánja magát, hogy a korrekt vas árának megyedéjért vegyen egy konzolt, ami erre a látványra képes.
6.
6.
hedzsooo
#4: Sajnos vannak 1 paran, igen. Magam sem gondoltam volna, hogy valaki kiadjon ennyi penzt egyetlen exluziv cim miatt, vagy pl. 1 ilyen techdemo miatt
5.
5.
crytek
#2: "irtó jól nézett ki" Mi nézett ki jól?
4.
4.
csongor1996
#3: Nyilván mindenki rohan az üzletekbe konzolt vásárolni egy techdemó miatt.
3.
3.
hedzsooo
PC-re van?

Persze, azon készítették el...

Hogy nem unják még ezeket az exluzív megjelentetéseket... Me' majd pont ezért veszek + 1 konzolt, mikor van 1 korrket gaming vasam, meh. Egyék meg a techdemójukat.:)))
2.
2.
markoci555
How do we know what is real?
Onnan, hogy még mindig nem érte el a grafika azt a szintet hogy leutánozza a való világot, irtó jól nézett ki, nem azzal van gond, de messze van még a mátrix meg az hogy ne tudjam megkülönböztetni mi valóság... az megmarad az álmaim kiváltságának
1.
1.
crytek
Inkább új Matrix játékot villantanának. Tecdomo a tökömet se érdekli. Tolják ue5 alá a korábbi matrix játékokat azt azzal haknizzanak
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...