Circus Electrique - a Zen Studios következő játéka

  • Írta: fojesz
  • 2021. december 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Bemutatkozott a Circus Electrique, amely a magyar Zen Studios következő fejlesztése. Ígéretes egyvelegnek tűnik a cím, hiszen az egyszerre sztorivezérelt RPG, taktikai játék és menedzserszimulátor.

A Saber Interactive szárnyai alatt jelenik majd meg jövőre a Zen Studios következő fejlesztése, a Circus Electrique. A játék PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre készül, és a viktoriánius, steampunk Londonba kalauzol el minket.

A történet szerint a városban egyik a napról a másikra mindenki gyilkossá válik, és az általunk irányított cirkusz - ez a Circus Electrique - tagjain múlik, hogy minden jóra forduljon. Összesen tizennégy karaktertípusra támaszkodva állíthatjuk össze a csapatunkat, az artistákból, bohócokból és erőemberekből álló brigádunk pedig körökre osztott harcokban mérethetik majd meg magukat.

A csavar az egészben az, hogy eközben a cirkuszunknak is üzemelnie kell, így a hely menedzselése is ránk marad: folyamatosan toboroznunk és képeznünk kell a társulat tagjait, a csapatunk teljesítményét pedig - mind a csatákban, mind a műsorok során - egy Ultimate Team-szerű mechanika és egy morálrendszer is befolyásolja.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...