Jövőre marad a Hello Neighbor 2 is

  • Írta: fojesz
  • 2021. december 13.
  • Csúszás
Link másolása
Kevésbé meglepő hír, de a tinyBuild formálisan is megerősítette, hogy már csak jövőre várhatjuk a Hello Neighbor 2 megjelenését. Cserébe kaptunk egy új előzetest, és kiderült, hogy mikor rajtol az előrendelés!

Amikor legutóbb hallottunk a Hello Neighbor 2 felől, még 2021-re ígérték a megjelenését, és így december közepén ugyan nem olyan meglepő, de a jegyzőkönyv kedvéért rögzítsük: a tinyBuild formálisan is megerősítette, hogy már csak 2022-ben jön a PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re készülő játék.

Cserébe megtudtuk, hogy a Hello Neighbor 2 előrendelése április 7-én veszi kezdetét, aki pedig idő előtt bizalmat szavaz a fejlesztőknek, hozzáférést kap a játék bétatesztjéhez, amely már a folytatás nyílt világába is betekintést ad.

Jött egyébként egy új trailer is a témában, ami ad egy kis kedvcsinálót a koncepcióból: a történet szerint mi újságíróként érkezünk Raven Brooks városkájába, hogy a rendkívül gyanús Mr. Peterson és néhány rejtélyes körülmények között eltűnt személy után kutassunk - hamar rájövünk azonban, hogy akad még néhány furcsa arc a környéken.

A lopakodós horrorok műfajában induló Hello Neighbor 2 érdekessége, hogy a mesterséges intelligenciáért egy neurális háló felel.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...