Úgy tűnik, továbbra is 2022-t célozza az új Zelda

  • Írta: fojesz
  • 2021. december 20.
  • Pletyka
Link másolása
Talán ti is észrevettétek, hogy néhány reklámot leszámítva a Nintendo nem képviseltette magát az idei The Game Awardson. A hírek szerint nem kell aggódnunk, a kiotóiak így is erős évre készülnek!

Ahogy az lenni szokott, a The Game Awards idén is számtalan bejelentést és látnivalót hozott, a Nintendo azonban néhány reklámot leszámítva távol maradt az eseménytől. Sok rajongó találta ezt furcsának, néhányan pedig egyenesen aggasztónak - az ő segítségükre sietett a minap az amerikai IGN tartalmi igazgatója, Peer Schneider.

Schneider ugyanis az IGN podcastjében arról beszélt, hogy sikerült néhány bennfentessel beszélnie a műsor után, akik igyekeztek őt megnyugtatni Nintendo-ügyben, és leszögezték, hogy nagyon jó év vár a kiotóiakra. "Szóval nem gondolnám, hogy a Nintendo hiányzása egy jel arra, hogy elhalasztották a Breath of the Wild [folytatását], vagy nincs mit mutatniuk, mert úgy hangzik, hogy a Nintendónál nagyon izgatottak a 2022-es év kapcsán."

Ez tehát azt jelenti, hogy bár az új Zeldát továbbra is "a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatásaként" emlegetik hivatalosan, és nem sokat tudunk róla, a Nintendo szeretné boltokba küldeni a jövő évben. Ráadásul ne felejtsük el, hogy a Switchnek ezenkívül is sok újdonsága lesz, hiszen 2022-re ígérik a Pokémon Legends: Arceus, a Bayonetta 3, az Advance Wars 1 + 2: Re-Boot Camp, a Splatoon 3, a Kirby and the Forgotten Land, a Mario + Rabbids: Sparks of Hope, a Triangle Strategy és a Monster Hunter Rise: Sunbreak érkezését is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...