Idén is csak online lehet majd követni az E3-at

  • Írta: Shifty
  • 2022. január 7.
  • Rendezvény
Link másolása
Az E3 szervezésével foglalkozó ESA a GamesBeatnek megerősítette, hogy a COVID-19 különböző variánsai miatt továbbra sem tartják biztonságosnak, hogy látogatható legyen a show, így idén is csak online lehet követni az eseményeket.

Sokáig úgy tűnt, hogy 2019 után az idei lehet az első olyan E3, amit ismét személyesen nézhetnek majd meg a szakma képviselői és a rajongók. Végül ebből nem lesz semmi, a rendezvényt szervező ESA ugyanis a GamesBeatnek elárulta, hogy a folyamatosan változó vírushelyzet miatt úgy döntöttek, nem kockáztatnak, és idén sem lesz látogatható a kiállítás, aminek különböző eseményeit ezúttal is online tudjuk majd követni.

Vagyis hiába érhetőek el különböző oltások, a különböző variánsok miatt a szervezők úgy látták, hogy még mindig kockázatos lenne a régi formájában megrendezni az idei show-t, hiszen számukra is a résztvevők egészsége a legfontosabb. Az ESA illetékesei a kiadott sajtóközleményükben azt ígérték, hogy hamarosan újabb részletekkel jelentkeznek.

Egyelőre kérdéses, hogy a kiadók és a stúdiók hogyan viszonyulnak majd a jövőben a rendezvényhez, ami ugyan az online lehetőséggel rengeteg rajongót ér el közvetlenül, de a varázsa és presztízse már eléggé megkopott.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...