Netflixes animét kap Scott Pilgrim

  • Írta: szlav
  • 2022. január 8.
  • Cooltúra
Link másolása
Újabb izgalmas animeprojekttel készül a Netflix. Ezúttal a gonosz exekkel szembeszálló basszusgitáros története, vagyis a Scott Pilgrim a világ ellen nyújtja az alapanyagot.

Scott Pilgrim történetét láthattuk már a képregénylapokon, a mozivászon és még videojátékos formában is, de hamarosan a Netflix is feldolgozza a hős szerelmes sztoriját, mégpedig egy animesorozat formájában. A The Hollywood Reporter információi szerint a streamingszolgáltató és a Universal Studio Group az eredeti képregény alkotóját, Bryan Lee O'Malley-t is megszerezte a projekthez, aki BenDavid Grabinski mellett íróként és producerként segédkezik a munkálatokban.

Ha animéről van szó, akkor csak természetes, hogy szükség van egy gyakorlott animációs stúdióra is - ezeket a feladatokat a Devilman Crybaby stúdiója, a tokiói Science SARU végzi majd. Végezetül pedig további jó hírrel szolgálhatunk azoknak, akik a 2010-es kultfilmmel ismerték meg Scott Pilgrim és Ramona Flowers románcát, ugyanis a moziváltozat rendezője, Edgar Wright vezető producerként vesz részt a netflixes anime munkálataiban.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...