Kiszivárgott képeken az Armored Core 6

  • Írta: szlav
  • 2022. január 11.
  • Képek
Link másolása
Régóta parlagon hever a FromSoftware mechás sorozata, de úgy tűnik, közel lehet a következő Armored Core bejelentése. Egy nemrég kiszivárgott fogyasztói felmérésnek köszönhetően már néhány screenshotot is láthatunk.

A Souls-játékok óriási sikerei után határozott pihenőpályára került az Armored Core-sorozat, és habár a FromSoftware évek óta ígérgeti a mechák visszatérését, mostanáig nem sok konkrét bizonyítékot láttunk erre. Hidetaka Miyazaki azonban nem csak a levegőbe beszélt, miközben a csapata az Elden Ring utolsó simításait végzi, időt szántak arra is, hogy egy titkosnak szánt levélben felmérjék a játékosok érdeklődését.

Ez a felmérés pedig igen beszédes lett: egyrészt ezáltal megtudtuk, hogy koránt sincs elfelejtve a sorozat, másrészt pedig egy csokornyi vízjelzett képet is kaptunk, hiszen nem meglepő módon a felmérés résztvevői igen hamar közkinccsé tették azokat. Íme:


Az Armored Core 6 (amely egyébként továbbra is keresi a végleges címét) a szivárgások szerint Bashtar háború sújtotta bolygóján játszódik majd. Ez a gyakorlatban egy hatalmas térképet jelenthet, melynek felszínén lőfegyverekkel, pengékkel és pajzsokkal esnek egymásnak az óriási harcirobotok. A pletykák szerint komoly hangsúly kerül majd a mechánk testreszabására, ezzel határozhatjuk meg ugyanis a játékstílusunkat. A harcokat egyébként a "feszes" és a "kihívást jelentő" jelzőkkel illették a felmérésben - mást nem is várnánk el Hidetaka Miyazakitól.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...