Forever Skies - élet a világvége után

  • Írta: szlav
  • 2022. január 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Mit tennél, ha egy hosszú csillagközi utazásról hazatérve csak por és romok várnának a Földön? Bemutatkozott a Forever Skies, az első infómorzsák mellé pedig kaptunk egy hangulatos előzetest is.

Egy roppant érdekes akció-túlélőjátékkal állt elő a lengyel Far From Home stúdió. A korábban AAA-kategóriás játékokon edződött ipari veteránok első önálló játéka egy magányos kutató történetét meséli el, aki egy hosszas űrutazásról hazatérve már csak az emberiség utolsó maradványait találja a Földön. Egy súlyos ökológiai katasztrófa lakhatatlanná tette a bolygónkat, így a csontokon, romokon és a mindent ellepő porfelhőn nem köszönti más a főhősünket a hazatérésekor.

A feladatunk tehát az lesz, hogy kiderítsük, mi is történt pontosan bolygóval. A magányos kalandunk során a saját léghajónk lesz az egyetlen társunk, amely egyszerre funkcionál menedékként, járműként, kutatólaborként és műhelyként. A repülő otthonunk fedélzetén feltárhatjuk a mindent ellepő por eredetét, felfedezhetünk új élelemforrásokat és a túléléshez hasznos eszközöket, no meg persze bejárhatjuk a világot a porfelhő alatt, és afelett.

A Forever Skies korai változata az idei év végén érkezik PC-re, a teljes megjelenés és az Xbox Series X/S-re, valamint PlayStation 5-re készült portok pedig a jövő évre várhatók.

1.
1.
Ganzer
Csípem az ilyen cuccokat, jöjjön csak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...