Fény derült a Gyűrűk Ura-sorozat teljes címére

  • Írta: fojesz
  • 2022. január 19.
  • Cooltúra
Link másolása
Szeptemberben veszi kezdetét az Amazon-féle Gyűrűk Ura-sorozat, a gyártó pedig szép lassan csepegteti a részleteket az adaptációról. Most például kiderült, hogy milyen címen fut majd pontosan.

Eddig csak Gyűrűk Ura-sorozatnak hívtuk, mostantól azonban illik a teljes nevén szólítanunk: az Amazon bejelentette, hogy a Prime Video szolgáltatására készülő adaptáció pontos címe The Lord of the Rings: The Rings of Power lesz. A gyártó egy rövid videót is összedobott a leleplezéshez, a látszattal ellentétben azonban ez nem CGI - erről a lejjebb beágyazott kulisszák mögötti felvétel tanúskodik.

"Ez egy olyan cím, amiről úgy gondoljuk, hogy egy könyv gerincén is megállná a helyét J.R.R. Tolkien más klasszikusai mellett. A The Rings of Power egyesíti Középfölde Másodkorának összes fontosabb történetét: a gyűrűk kovácsolásáról, a Sötét Úr felemelkedéséről, Numenor meséjéről, a tündék és az emberek utolsó szövetségéről" - nyilatkozták J.D. Payne és Patrick McKay showrunnerek a bejelentés kapcsán. "Eddig a közönség csak az Egy Gyűrű sztoriját láthatta a képernyőkön, de az előtt volt még egy sor másik is... és mi izgatottan várjuk, hogy megosszuk mindegyik történetet."

A The Lord of the Rings: The Rings of Power szeptember 2-án rajtol el.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...